Megható: Igaz szerelemre talált a torz arcú férfi!

A 27 éves férfi volt az első, akin Amerikában teljes arcátültetést hajtottak végre. Biztos volt benne, hogy eltorzult külseje miatt úgysem nem talál magának senkit, ezért nem is kereste a szerelmet. Ám az jött hívatlanul is: a férfinak most volt az esküvője.

A texasi Dallas Wiens még mindig csak 27 éves, de jóval idősebbnek tűnik.

Nem csoda, hiszen megjárta a poklot, ráadásul nem a saját arcát viseli. A férfi 2008-ban, egy templom felújítási munkái közben a szenvedett brutális balesetet: festés közben magasfeszültségű vezetékkel érintkezett, ami gyakorlatilag megsemmisítette az arcát és örökre megvakította, írja a Daily Mail.

A férfi két éve teljes arcátültetésen esett át, ő volt az első Amerikában, akin ilyen műtétet hajtottak végre.

Wiens már örökre lemondott a szerelemről, biztos volt benne, hogy torz külsejével egyetlen nőt sem tud meghódítani. Mégis rátalált a boldogság: lelki társra talált a nála két évvel idősebb Jamie Nash-ben.

Nem csoda, a nő pontosan tudja, min ment keresztül. Ő maga három éve egy autóbalesetben égett össze olyan súlyosan, hogy csoda, hogy életben maradt. Szörnyű égési hegek borítják karját, a hátát, és a lábát – érdekes módon neki épp az arca maradt sértetlen.

A pár egy égési sérülteket segítő csoportban találkozott. „A kórházban láttam meg Dallast először, és azonnal éreztem, hogy van benne valami különleges – meséli a nő. – Karácsony estéjén egész éjszaka beszélgettünk, másnap elmentünk vacsorázni. Azóta is együtt vagyunk. Viccesen azt mondtam neki: ez biztos, hogy igaz szerelem, mert nem vagyok rosszul tőled. Isten akarta, hogy egymásra találjunk.”

Mint mondják, tökéletesen kiegészítik egymást. A nő kezei súlyosan megsérültek, a férfié sértetlenek, így tud neki segíteni. A férfi elvesztette a szeme világát, a menyasszonya viszont lát helyette is.

A különös párnak tavaly ősszel volt az eljegyzése, az esküvőjüket pedig nemrég tartották abban a templomban, amelyben a férfi a borzalmas balesetet elszenvedte. A lagzin kétszáz vendég ropta, köztük az orvosok és nővérek, akik a párt korábban kezelték.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …