MEGVERTÉK ISKOLATÁRSAI, MERT CSÚNYA VOLT A CIPŐJE – VIDEÓ

Az iskolai csúfolódások egyre súlyosabb méreteket öltenek, és gyakran csak egy komoly eset elég ahhoz, hogy minimális változás történjen. De valamikor még ez sem elég.

(illusztráció)

Szörnyű vidofelvételt készítettek az egyik angliai lányiskolában. A képsorokon egy 12 éves lányt egy másik társa gyakorlatilag eszméletlen állapotban üti és rugdossa, mindezt állítólag azért, mert úgy ítélték meg, hogy Katie Morris cipője ronda, és olyan, mintha valami olcsó turkálóból vette volna és egyébként is, csórónak csúfolták.

A felvételt Karie édesanyja, Antonia King bemutatta lánya iskolájában is, ám érthetetlen módon semmi nem történt az ügyben, így az anya a Facebook-ra is feltöltötte a sokkoló képsorokat.

– Szörnyű volt, azt kívánom, bár soha sem történt volna meg ez. Már egy ideje csúfoltak a többiek, hogy szegény vagyok, és hogy a ruháimat olcsó turkálókból és szegényházakból veszem. Elegem lett és azt üvöltöttem neki, hogy ti pedig az életeket szereztétek a szegényházból. Ekkor kezdtek el ütni, a hajamnál fogva ráncigáltak és a döldön húztak. Megpróbáltam felkelni, de visszanyomtak és gyakorlatilag berugdostak egy szúrós csalánbokorba. Elvesztettem az eszméletem is egy pillanatra, amikor pedig feléledtem, valaki tiszta erőből az arcomba rúgott. Ekkor sérült meg az orrom is és a szám is. – idézi a brit Metro a megtámadott lányt.

A videót eddig 270 ezren nézték meg a Facebookon, és mindenki egyöntetűen azt követeli, hogy vonják felelősségre a verekedő és a másikat folyamatosan cikiző diáklányokat. A brit lap megkereste az érintett Ivanhoe College illetékeseit, de egyelőre mindenki hallgat az ügyben…

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …