MI TÖRTÉNIK Budapesten??? Verik a devizahiteles tüntetőket! Rendőrségi feljelentés!

Könnygázzal legyűrtek és elvittek a rendőrök két embert az Oktogonnál. Egyikük Zomborszky-Fehér Zsolt volt, az Otthonvédő Egyesület munkatársa. A tömeg közben továbbvonul a Király utca magasságában.

rendc591ri-tc3b6megverc3a9s PÉLDÁTLAN RENDŐRI BRUTALITÁS MEGINT! A devizahitelesek demonstrációját rendőri támadás érte a Teréz Körúton többeket brutálisan megvertek, a hírek szerint Zomborszky-Fehér Zsolt-ot 4 rendőr verte egyszerre, a segítségére igyekvő nőket, asszonyokat a földre lökték! VISSZATÉR 2006 OKTÓBER 23? AKI TUD MENJEN KI, A TÖMEG A KÉPVISELŐI IRODAHÁZ FELÉ INDULT!

A Kossuth rádióban azt hazudták a rendőrök, hogy csak egy embert tartóztattak le, mert festékkel lefújta az egyik bank bejáratát.

Forrás: Facebook

MTI hír:

Tüntetők vonulnak egy “Követeljük a devizahitelek eltörlését” feliratú transzparenssel a Kúria épületétől a Képviselői Irodaházhoz a Teréz körúton 2013. június 25-én. A tüntetők korábban a Kúria épülete előtt demonstráltak a devizahitel-károsultak védelmében, miközben a legfelsőbb bírói fórum egy devizahiteles ügyét tárgyalta.

Rendőrségi feljelentés:

Gyülekezési joggal való visszaélés miatt szabálysértési feljelentést tesz a Budapesti Rendőr-főkapitányság a devizahiteles ügy bírósági tárgyalása után kezdett, nem bejelentett vonulásos demonstráció szervezője ellen – közölte a BRFK szóvivője kedden az MTI-vel.

Kovács Viktória elmondta: a Kúria épülete előtt bejelentett demonstráció zajlott, ennek megfelelően a tömeg elindult egy meghatározott útvonalon. A tüntetők közül azonban kivált egy nagyobb csoport, amely más irányba indult el, mint ami a bejelentésben szerepelt. Ennek a csoportnak a szervezőjét azonosították, és ellene tesz szabálysértési feljelentést a rendőrség – tette hozzá.

deviza-tc3bcntetc591k

Délelőtt a Kúria Markó utcai épülete előtt – ahol egy devizahiteles ügyét tárgyalták – több százan demonstráltak.

A Kúria július 4-re halasztotta a döntést, ezt követően indultak el a tüntetők az Oktogon irányába.

A Kúria felülvizsgálati eljárásban egy devizahiteles OTP Bank ellen indított perét tárgyalja. A hitelfelvevő a szerződés semmisségének kimondását kéri azért, mert a bank nem tüntette fel tételesen az átváltás, az árfolyamrés költségét a hitelszerződésben.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …