MINDENKIT KIAKASZTOTT A TERHESEN DIÉTÁZÓ NŐ

55 centisen, 3,94 kilóval, egészségesen jött világra az a kisfiú, akinek édesanyja a várandóssága alatt végig diétázott. A 80:10:10 étrendet tartó ausztrál bloggert sokan elítélték, mert azt gondolták, veszélyezteti a gyerekét a hülyeségével.

Loni Jane Anthony március 2-án adott életet első gyermekének, aki 55 centisen, 3,94 kilóval jött világra. A kismamát nagyon sokan támadták, amíg várandós volt, mert végig diétázott – írja az ausztrál News. A nő nem áldott állapotban kezdte el az aszketikusnak tűnő étrendet, hanem két évvel korábban, de nem volt hajlandó abbahagyni terhesen sem.

Képernyőfotó 2014-04-08 - 11_54_11

Az eredetileg atléta étrend azt az elvet követi, hogy minden étkezésnek 80% gyümölcsből, 10 % fehérjéből és 10% zsírból kell összeállnia. A kismama így 9 hónapig nem is vitt be mást a szervezetében, és állítása szerint egy pillanatra sem bánta meg. “Rowdy-t úgy tudom etetni, mintha egy gép lennék, rengeteg anyatejem van, ő pedig rendesen nő, alszik és boldog, illetve egészséges baba” – számolt be róla a blogján Anthony.

90973

A nőnek 12 nappal a szülés után ismét lapos volt a hasa. Korábban azért támadták rengetegen, mert nárcisztikusnak és felelőtlennek gondolták az asszonyt, aki napi 10 banánt is megevett egyszerre, de egyáltalán nem fogyasztott húst és tejtermékeket.

Anthony szerint a diéta működik, erre pedig ő és a kisfia is bizonyíték, illetve az is, hogy az orvosok szerint mindketten makkegészségesek. “A terhességemet végig dokumentáltam, és soha nem kockáztattam volna a fiam életét” – írta az asszony, aki az alakját a jógának és a biciklinek köszönhetően hamar visszanyerte.

Képernyőfotó 2014-04-08 - 11_59_26

Rowdy most 5 hetes és éjszaka nyolc órát alszik egyben, köszönhetően annak, hogy lefekvés előtt mindig eszik. Reggel körülbelül két órán át szopik, aztán ismét alszik a gyerek. Az anya se panaszkodott kialvatlanságra, szerinte annak köszönhetően úszta meg a szokásos kismama szívást, hogy egészségesen táplálkozik, természetes módon szült, nem kapott fájdalomcsillapítót és nem is vajúdott hosszan.

“Mindig figyelek arra, hogy idénygyümölcsöt egyek, és kizárólag jó zsírt fogyasztok”- tette hozzá az asszony, majd kiemelte, a szülést követően megnőtt a kővetőinek száma, és sokkal több már a biztató és pozitív hozzászólás, mint korábban. Körülbelül 2000 gratulációt kapott mióta világra hozta a fiát.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …