Mise közben maszturbált a pap

Megrökönyödve nézték a hívek, amint a zsoltár éneklése közben a pap egyik karja ugyan ki volt tárva, de a másik furcsán mozgott a reverenda alatt – nem kellett sokáig találgatni, mit csinál.

imadkozas_freedigital

Videóra vették a hívek és egy rövid ideig a világhálón is elérhető volt, ám rövid idő múlva letiltották azt a jelenetet, amely tanúsága szerint egy pap a kelleténél jobban – sokkal jobban! – élvezte a misét a mexikói Atenco városának templomában. A perverz pap az oltár előtt ült egy széken és épp egy zsoltárt énekelt, ami a jelek szerint igencsak felizgathatta, mert bár az egyik karját kitárta, a másik ütemesen mozgott előre és hátra a reverenda alatt.

A híveknek nem kellett sokáig gondolkozniuk, hogy kitalálják, az atya mit művel, de jobbat nem igazán tudtak tenni, mint rezzenéstelen arccal folytatták ők is az éneklést. “Nem okozott neki gondot az ének vezetése, de igen gyors ritmust tartott” – kommentálta az esetet a gyülekezet egyik tagja az austriantimes.at című osztrák hírhonlap értesülései szerint.

forrás: webbulvar.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …