NE SZ*RJUNK A GYEREKEINK FEJÉBE!

Hatalmas port kavart a liberális médiában az az Erdélyben készült videó, amiben két kis gyerek migránst, és rendőrt játszik. Az index.hu, 24.hu, hvg.hu csupa-szív újságíróinak több sem kellett, elpityeredtek a dolog láttán. De nem ám azért, mert gyerekeket vonnak be aktuál-politikai kérdésekbe, nem ám! Hanem azért, mert volt pofája a gyerekeknek,  ezeket a szegény menekülteket (valójában gazdasági bevándorlókat) úgy ábrázolni, hogy gyermekeiket felhasználva próbálnak átszökdösni a határon, illetve a hatóságokat lefizetve elkerülni azt, hogy egy menekült táborba kössenek ki. A fentebb felsorolt média újságírói kisírt szemeikkel, még mindig nem értik, hogy nem kell ahhoz gyűlöletkampány, hogy az ember a szemeivel lásson, és mérlegeljen. Nem véletlen, hogy a korábban bevándorlókat tárt karokkal fogadó országoknak is elege van már, és szépen paterolják ide-oda, vagy vissza a veszélyt jelentő migránsaikat. Belátva azt, hogy tényleg veszélyesek.

Na de térjünk a lényegre, ezeket a kérdéseket már megrágta mindenki, unalmas már. (pedig még mindig aktuális kérdés)

Valójában ha nem gyerekek adták volna elő ezt a dolgot, semmi problémám nem lenne vele. Ha a South Park c. filmben zajlott volna ez a jelenet, akkor vicces lett volna, igaz, és aktuális. A liberális média nem akad fent azon, hogy a gyerekeket politikai célokra használják fel, illetve hogy mind a mai napig tömik a fejüket hülyeségekkel például hittan órán. Ők attól rettegnek, hogy szegény gyerekből náci lesz, aki elítéli ok nélkül az idegeneket. Természetesen nem szabad elítélni senkit csak azért mert más a kultúrája, más a szexuális irányultsága, más a vallása, már a bőrszíne, ezt minden racionálisan gondolkodó ember tudja. Viszont csak azért homokba dugni a fejünket, mert félünk hogy a PC-Barmok nácinak hívnak, és ezért nem foglalkozunk a valós veszélyekkel, orbitális nagy ostobaság.  Merjük a kártékony dolgokat kártékonynak nevezni, mert tényleg azok!

Egyáltalán nem baj az, ha a gyermekeink tisztában vannak a valósággal, és nem köti az elméjüket a sok baromság amit vagy a jobb, vagy a baloldali propaganda gépezet próbál beléjük sulykolni.

 

Fira Heffner

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …