Nem fogadták el a fogyatékos kisfiú aprópénzét a boltban

Megalázták egy értelmi fogyatékos angol kisfiút az egyik helyi “fontos” boltban. A 11 éves Liam Townsend teljesen összetört, miután elutasítóan viselkedtek vele első vásárlási kísérleténél. Liam régóta gyűjtött aprópénzeit szerette volna legóra költeni egy alacsony árairól híres boltban, ám nemhogy játékot nem kapott, még a pénzét is visszautasította a kasszás – írja a Mirror.

Mivel a kisfiúnak csak 50 pennyje volt, gyámja, Claire kiegészítette még 50-nel, hogy kijöjjön az egy fontba kerülő legócsomag ára. A kasszás azonban belekötött, mondván a gyerek pénze csupa egy- és kétpennysekből áll. A hölgy konkrétan azt mondta, a boltvezető kérésére nem fogadhat el ilyen kis címleteket.

A kisfiú kétségbe esett, nem értette, miért nem sikerült a vásárlás, és miért nem juthat a kinézett játékhoz. Gyámja nagyon felháborodott, úgy véli, a pénz az pénz, bármekkora címlet is legyen, és panaszt tett.

– Nagyon elkeserített az eset. Liamnak így is nehéz megérteni a világ működését, és ezzel csak még jobban összezavarták. Csak állt ott, markában a pénzzel, és nem érette, miért nem fizethet. Addigra már mindenki minket nézett. Nagyon bántott, hogy így bántak vele. – Csak egy legót akartam – mondta az eset után a csalódott kisfiú.

A vezetőség később elnézést kért tőlük, és végül elfogadták az aprópénzt.

 

Forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …