NEM VETTÉK EL A KEGYETLEN ANYÁTÓL A FIÚT, MÍG AZ MEG NEM VAKULT

Segítsetek – véste a lakás falára a szörnyű körülmények közt tartott gyerek. A szociális munkások mégsem érezték: baj van. Többször is úgy ítélték: jól bánnak vele szülei.

Untitled-1

Egy 12 éves fiú egyik szemére megvakult, köszönhetően az embertelen körülményeknek, amik közt segélyekből élő édesanyja és annak barátja tartotta őt és kishúgát. A legyektől fertőzött, szeméttel teli lakásból végül tavaly kerülhettek el a fiatalok.

A történet azonban a közelmúltban megdöbbentő fordulatott vett, ugyanis kiderült: szociális munkások több alkalommal is meglátogatták a Thornabyban élő családot, ám ennek ellenére csak a legutolsó alkalommal tűnt fel nekik a fiú által falra vésett felirat: Segítsetek! – noha az a szülők bevallása szerint még az első hivatali látogatás idejében került oda.

Hogy fordulhatott elő, hogy a fiú megvakulásáig fajuljon a helyzet, amikor már 2007 óta folyamatosan jelezték az iskola dolgozói, hogy a gyermek életkörülményeit meg kell vizsgálni? A szociális munkások két alkalommal is kint jártak a családnál, ám a második alkalommal be sem nyitottak a fiú szobájába.

A szívtelen anyát, Gillian Hendry és barátját végül gyermekek ellen elkövetett kegyetlenség vádjával bíróság elé állították, és börtönbüntetésre ítélték – számolt be az esetről a Daily Mail.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Szellemlány hangja egy sziklából? [Érdekes hangfelvétel]

Érdekes felvételre hívta fel figyelmünket az egyik kedves nézőnk, amelyben állítólag egy rejtélyes női hang …