NYOLC CENTIS ROVAR VOLT A FÜLÉBEN – DURVA VIDEÓVAL

Majd elájultak a dokik: nyolccentis tücsköt találtak egy brit férfi fülében. A bogár akár súlyos hallásproblémákat vagy egyensúlyzavart is okozhatott volna. Szerencsére sikerült a tücsköt eltávolítani.

Bizarr történetről számolt be a Daily Star internetes kiadása. Egy brit férfi szűnni nem akaró fülzúgással fordult orvoshoz.

Azt is panaszolta, hogy folyamatosan viszket a füle. Tüzetes vizsgálat következett: kiderült, hogy a neve elhallgatását kérő páciens hallószervébe egy nyolccentis tücsök fészkelte be magát. Az állatot végül sikerült óvatosan eltávolítania egy fül-orr-gégésznek, a procedúrát videóra is vették.

A Derby Egyetem biológusa, Michael Sweet a felvételek láttán pár részletet is megosztott a brit lap olvasóival.
– Ezek a sávos tücskök ugyan a meleg klímát kedvelik, napközben viszont próbálnak árnyékos menedéket találni. Valószínűleg ez a példány is egy délutáni alvás közben mászhatott az úr fülébe, hogy megbújjon – idézi a lap az adjunktust.

Sweet szerint annak kicsi volt a valószínűsége, hogy a tücsöknek átmeneti menedéket biztosító férfi komolyan megsérült volna hívatlan vendégétől, de előfordulhatott volna, hogy a belső fülben károkat okoz, ami hallásproblémákhoz és egyensúlyzavarokhoz is vezethetett volna.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …