Odaadta veséjét a férjének, aki utána elvált tőle!

A feleség megmentette haldokló férjét – odaadta neki egyik veséjét, ám a férfi utána rögtön elhagyta.

Andy Lamb veseelégtelenségben szenvedett, és eddig is csak azért tartották életben, mert a felesége felajánlotta az egyik veséjét. A 41 éves asszony nagyon durva diétára fogta magát, hiszen azt szerette volna, hogy teljesen egészséges legyen az átültetés idejére. A műtét komplikációmentesen zajlott, ám ami utána történt a házaspárral…

tk3s_sn_kidney_donor_05_neon_cikk_lead_fill_424x283

Alig néhány hónappal a műtét után a férfi úgy döntött, hogy elválik feleségétől. Mrs. Lamb természetesen vissza akarta szerezni szeretett férjét, de már túl késő volt. A férfi egy este, amíg felesége dolgozott, kicuccolt a lakásból. Elvitte a TV-t, valamint a különböző elektronikai kütyüket, és sze só, se beszéd, eltűnt.

” Szüksége volt arra a vesére, nem hagyhattam, hogy meghaljon. Háromszor vizsgálták meg egy héten. Azt ajánlottam, hogy odaadom az egyik vesém, és akkor minden rendben lesz. Az előző házasságából is voltak gyermekei, rájuk is gondoltam. Ám… nagyon csúnyán átvágott. ha még egyszer odaadhatnám valakinek a vesém, akkor olyannak adnám, aki megérdemli. Utálom őt. Ha megtehetném, akkor visszakérném, és odaadnám valaki másnak. Én már csak a válási papírokat akarom, semmi mást”

– mondta Mrs. Lamb.

forrás: neon.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …