Olvasói levélre válaszoltunk: Válogatott agymenések.

Korábbi cikkünkre reagált egy olvasó, gondoltam tanulsággal szolgálhat sokak számára, ha válaszolok neki nyilvánosan. 🙂 Mivel nem privát levél formájában írta, ezért nem vonatkozik rá a levél titok.

Nos részvétem ha a Googlira hagyatkozol az ugyan is a háttérhatalom által irányított weblap. A nasa is nem bevallotta, hanem olvass el cikkeket a Saggitarius A.ról. A nasa is kinem a seggét nyalja vajun??

Fira: Ha annyira a sötét mumusok irányítják ezeket a főbb intézményeket, akkor vajon miért mindig ilyesmire hivatkoztok? Valamiért mégis mindig ezzel akartok hitelt adni a mondókátoknak. Aztán valamiért sosem lehet rábukkanni a hiteles forrásra, ergo a végén mindig kiderül, hogy pl a NASA sose jelentetett meg hasonló dolgot sem. 🙂 Egyébként hogy jön ide a Saggitarius A? Vagy arra akarsz utalni h onnan rádiójelek jönnek? Ugye tudod h rádiójeleket nem csak emberek tudnak generálni? Illetve nem csak mesterségesen tud létrejönni? 🙂

A rádiósugárzás eredete szinkrotronsugárzás, mely a mágneses tér által befolyásolt elektronokból származik. A részecskék eredete pedig minden jel szerint a galaxis középpontjában lezajló robbanás, vagy robbanások. Maguk a robbanások pedig minden valószínűség szerint a rendszer középpontjában található fekete lyukba hulló anyagból származnak. – elte.hu

Azért nem vallotta be mert a mostani világkormány (háttérhatalom) érdeke a Föld népességét 80%al csökkenteni (youtube Ted és Bill története …eugenuka)..ez kapora jön nekik. De ők viszont egy csomo föld alatti bázist építettek lásd pl Denveri reptér, Mo-on a pilis rejtett alagútjai.

Fira: Láttam a szóban forgó videót, azonban a valóságtartalmáról nem tudok nyilatkozni. Túl széleskörű hogy egy slukkra utána tudjak járni. Azonban megjegyezném, hogy a youtube, az google tulajdon. Hogyan lehet az, h eme információkat mégis feltöltheti oda bárki, ha szerinted a titkos világkormány szűri ott a tartalmakat? Hasonló logikai rendszerrel rendelkeztek te, és a korábbi cikket író kollégád, sajnálom hogy ezt kell mondanom. 🙂 Semmit nem tudok a denveri repterekről, ritkán járok arra, de mesélnél erről a pilisben lévő rejtett alagútról? A google-val keresve (ne haragudj, nem fogom téveszmések, önjelölt világmegfejtők könyveit, weblapjait kutatni a témában) ezt a kifejezést beírva, végül egyetlen egy találatra vezet folyton, egy youtube videóra. Abban egy pali beszél végig, eszement baromságokat. De ha van egyéb bizonyítékod azt ott elhangzottakra, akkor szívesen látnám. Egyébként ha létezik is ilyen pilisben lévő oltári rejtélyes alagút rendszer, miért biztos az, h köze van hozzá a sötét mumusoknak? 🙂

A harmadik..itt már marhára nem állnak meg az általános fizika tételei, se a termodinamika….ide kvantumfizika kell…amit meg ha megért valaki akkor összeseik kb. Mert mit is ír a kvantumfizika?? Azt hogy anyag nincs…nincs semmi minden csak rezgés, nincs obijektív valóság. Egy egységnyi energia van és minden annak a végtelen sok végtelen szintű ismétlődése(ezért fraktászerű az univezum…matematikailag pedig az aranymetszés írja le), és ezen kívül van a legfelsőbb tudat (Isten) aminek a tudata megoszlik az összes létező között és ezek összességének gondolata a világ. Tehát minden csak valószínűségi hullámfüggvény és akkor válik anyaggá amikor a tudat áthatja/összeomlik a hullámfüggvény.

Fira: Lefordítom az olvasóknak amit írtál, hátha valaki nem érti. Arról beszélsz, hogy a kvantumfizika ismereteink alapján, az anyag nem egy statikus kézzel fogható valami ha a legapróbb részleteiben kutatunk, hanem csak energiát találunk ott. Eme dologról szól jelen ismereteink szerint a membrán elmélet. Ez is csak elmélet, de azért sok tudományos állítás vezet oda, hogy ez nagyjából okés. A fraktál univerzum elmélet azonban csak egy elmélet, épp úgy ahogy a párhuzamos univerzum elmélet, vagy a Drake egyenlet. Ki lehet ilyeneket találni, lehet logikusak is, de attól még csak elméletek. Semmi baj nincs ezekkel addig, amíg valaki nem kezd belelátni téves dolgokat, mint pl szeretet energiákat, meg isteneket, meg gondviselő entitásokat, és hasonló bizonyíthatatlan baromságokat. 🙂 Egyébként miért próbálsz úgy tenni, mintha a kvantum fizika, az nem tudomány része lenne, hanem valami spirituális, csak “beavatatott tudóknak” szóló igazság? Úgy teszel, mintha a tudomány nem fogadná el igazként a kvantumfizikát, és csak a newtoni fizikában tudna gondolkodni… Nem az 1600-as években élünk! A kvantumfizikai tudásunkat bizony nem olyan mondvacsinált elméletek alapján értük el, mint amikről te beszélsz folyton. Hanem számtalan tudományosan igazolt kísérlet áll mögötte.

Még pár dolog…én erről már 1 éve tudok…ugyan is elég magas tudatszintet értem el tibeti, maja, atlantiszi tanításoknak köszönhetően, csakra tanokkal főként (persze most sokan röhögnek, én meg örülök h nem kell szednem semmi gyógyszert mert öngyógyítom magam) és megnyítam a magasabb tudat felé a kommunikáció. Ő Kirael volt egy Plejádi…lehet röhögni, az a ti szűklátókörűségetek mellékhatása.

Fira: Szóval ha jól értem, akkor van egy képzeletbeli barátod, aki egyébként űrlény, a plejádokról származik, és beszélget veled. Ugye? Erről eszembejutott egy videó, talán te szerepelsz benne? 🙂

Egyébként nem szedek gyógyszert én sem, de egy teljesen másik dolgot használok fel. A placebohatást próbálom használni tudatosan. A placebohatásra van tudományos bizonyíték, amiket te felsoroltál, azokra nincs.

Jah és szellemek is vannak (mellékesen Nikola tesla is tőlük kapta a sugallatokat találmányaihoz), de még mennyi! 🙂 Persze ezt dualista gondolkodással nem lehet elérni, mert az egy annyira szűk látásmód hogy az határolja be a tudatod. Erre példa…egy sejt a saját maga törvényszerűségeivel (mert szerinte csak az van ) nem tudja megvizsgálni az általa felépített testet. Azért kell a nagyobb nézőpont, nagyobb tudatszint.

Fira: Jah, igen léteznek, meg csillámpónik is léteznek, meg aranyat elrejtő koboldok is, illetve télapó is létezik. Az a hasonló ezekben, meg amikről te beszélsz, hogy ugyanannyi bizonyíték van rájuk: SEMMI! 🙂 Irigyellek, hogy ilyen sok dolgot eltudsz képzelni, azonban sajnállak is, hogy ezekről azt hiszed; valósak. Nem azok. Ezt a sejtes példát egyébként én is szoktam mondani, olyankor mikor valaki istent, mint tudattal rendelkező személyt próbálja elemezgetni.

És igen Atamisz sámán jól írta az összes ősi vallás írásos emlékei, mítoszok utalnak rá. Aki nem látja az összefüggést az csak sajnálni tudom! Mindennek tudományosan utána lehet járni.

Fira: Nem, a tudomány azt mutatja hogy amit te, és a barátod gondoltok, az csak a ti fejetekben létezik. Ezzel egy egész más tudomány ág foglalkozik, pszichológia.

Ennek a Firának meg írnám hogy nem vagy egy zseni (és még finom voltam)….még én sem pedig én nézőpontom lényegesebben nagyobb mint a tiéd ezért már jóval közelebb állok hozzá.

Fira: Nekem meg nagyobb fütykösöm van, és az apukám megveri a tied ha csúnyákat írsz, bleee! 🙁

Megjegyzésem: Sokszor beszéltem már azokról a személyekről, akik félnek a valóságtól, amelyet valamilyen rideg szürke valaminek képzelik el – és ezért teremtenek maguknak egy pihe puha álomvilágot. Veled is ez a helyzet, és az a baj, hogy közben azt hiszed magadról, hogy szellemileg fejlődsz. Bár ahogy látom, úgy véled hogy már tudod az örök igazságokat, hiszen “odafentről” kapod az infókat… 🙂 Bevallom szerényen, hogy nem tudom az univerzum összes titkát, azt is elismerem hogy sokat kell még fejlődnöm. Én ezt meditációval, és racionális gondolkodással próbálom elérni. Illetve nem is akarom elérni ezeket, nem ezekre van szüksége az embernek… Hanem arra, hogy elégedetten dőlhessen hátra, mondván hogy minden JÓ úgy, ahogy van… Ezért én győzködni biztosan nem foglak, nem vállalok reménytelen missziókat sosem!

Egy kérdéssel búcsúznék el, amelyre nem kell válaszolnod:

-Miért félsz szembenézni a valósággal?

Üdv, Fira Heffner

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …