Olvasztó Imre halála: nem tudták, hogy nagy a baj

Olvasztó Imre négy gyermeket hagyott hátra, a legkisebb, Bendegúz csupán három éves. De nem csak őt, előző házasságából született nagyobb gyerekeit is megviselték a történtek – írja a Hir24.

48670_olvaszto

Roland, Olvasztó Imre testvére így írt a Facebookon a tragédia után: “Bárcsak ne kellene ennyi részvétet fogadni. Bárcsak nem így alakult volna. Bárcsak átölelhetném. Bárcsak beszélhetnék vele. Köszi, hogy ennyien írtatok, bár ne lett volna rá okotok. Szívemben örökké él!”

„Nem tudtam róla, hogy mi történt, borzasztóan sajnálom és részvétem a családnak. Hat éve találkoztam utoljára Imrével, úgy tudom, néhányan tartották vele a kapcsolatot, bár a családból, amelyik nevelte őt, már senki sem él itt. Azt tudom, hogy nagyon boldog gyermekkora volt, a nevelőszülei úgy szerették, mintha a sajátjuk lett volna” – mondta a Hír24-nek Horváth László polgármester.

A lap megjegyzi, hogy a férfi mindennél jobban vágyott egy családra és valószínű, hogy egy újabb elvesztését már nem tudta volna feldolgozni, ezért menekülhetett az öngyilkosságba.

forrás: kiskegyed.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …