ÖNGYILKOSSÁGGAL AJÁNDÉKOZTA MEG KARÁCSONYRA SZERELMÉT

Már öt órája vásároltak egy bevásárlóközpontban, amikor a férfi kiakadt, hogy párjának már így is rengeteg cipője van. Erre megkapta, hogy zsugori, mire válaszul leugrott a hetedik emeletről.

A 38 éves Tao Hsziao egészen döbbenetes ok miatt vetett véget életének, története pedig pár nap alatt bejárta a világot. A férfi és barátnője éppen a Csiangszu tartományban levő Golden Eagle Nemzetközi Bevásárlóközpontban vásároltak, amikor a tragédia történt.

Az átlag férfi általában öt percet sem bír ki nyugodtan egy bevásárlóközpontban, ezért valahol érthető, hogy Hsziao kicsit már ingerült volt az öt órás megpróbáltatás után. Barátnője ekkor közölte, hogy még be kéne menniük egy cipőboltba, ahol jó kis leárazás van.

85127

A tűrőképessége határán levő férfi erre azt vágta hozzá kedveséhez, hogy így is annyi cipője van már, amennyit egész életében nem tudna elhordani. A nő erre üvölteni kezdett vele, és azzal vágott vissza, hogy milyen spúr.

A férfinél itt eltört valami, mert ledobta a szatyrokat, majd átbukott a korláton. Hét emeletet zuhant, egyenesen egy nyaralásos standon landolt, aminek következtében azonnal szörnyethalt. Más nem sérült meg a békésen vásárlók számára különösen sokkoló tragédiában.

öngyilkos

Az öngyilkosságot egy biztonsági kamera is megörökítette, innen tudni pontosan, mi történt. Helyi beszámolók szerint a holttestet gyorsan elvitték a helyszínről.

A szóvivő két mondatos nyilatkozata talán kicsit felületes, de biztosan van benne valami: “Tragikus ez az eset, de karácsony előtt általában iszonyatosan stresszesek az emberek.”

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …