Őrület! Galandférget evett egy nő, mert fogyni akart!

Ha fogyásról, és az elérni kívánt álomalakról van szó, sajnos tény, hogy nincs olyan veszélyes eszköz, melyet ne vetnének be a diétázók a cél érdekében. A komoly egészségügyi problémákat okozó csodaszerek mellett terjedőben van egy másik módszer, mely sikereket ígér, ám sokan nem veszik figyelembe a benne rejlő veszélyeket. Gusztustalansága ellenére is nők százezrei választják világszerte az úgynevezett féregfogyókúrát, mely során galandférget nyelnek le, hogy azzal testükben élve szabaduljanak meg a felesleges kilóktól.

parazita_galandfergesseg3

Minden felhívás ellenére is sokan döntenek e módszer mellett, mint ahogyan az történt a közelmúltban is. Egy lowában élő nő ugyanis azzal kereste fel orvosát, Dr. Patricia Quinlisket, hogy egy interneten rendelt galandférget nyelt le a fogyás érdekében. Az orvos azonnal féreghajtót írt fel a páciensnek, és egyenesen megdöbbentőnek tartja, hogy valaki efféle veszélyes dolgot tegyen a vonzóbb külső érdekében. Susan Yager diétaszakember szerint sajnos egyáltalán nem megy ritkaságszámba az efféle ostoba cselekedet.

De lássuk csak, miért érdemes messziről elkerülni a féregfogyókúrát! Maga a galandféreg kiválóan érzi magát a gazdatestben, erre az is tökéletes példa, hogy kifejlett egyedet eddig csak emberi bélrendszerből tudtak kimutatni, vagyis az emberek által fogyasztott táplálék a leginkább kedvelt az akár kilenc méteresre is megnövő állat számára. A rendkívül nehezen kiírtható féreg petéit pedig már az interneten is be lehet szerezni.

galandféreg

Az állat szájszervével megtapad a bélfalon, és szinte teljes testfelületével képes arra, hogy felvegye a bélben levő emésztés alatt álló élelmet. A vele való együttélésnek köszönhetően tehát a fogyás garantált, ám nyilvánvaló tény, hogy a „kisállat” nem válogatja meg, mely alapanyagokkal tömi magát, így nem csak a szénhidrátokat eszi el gazdája elől, hanem azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat is, amelyek nélkülözhetetlenek a szervezet megfelelő működéséhez.

A fertőzött személynél már fél év után súlyos tünetek jelentkezhetnek, s a komoly vérszegénység mellett állandósuló fáradtság, majd különféle hiánybetegségek lépnek fel, mely a körmökön, a bőrön, a hajon válik először láthatóvá. Az immunrendszer gyengülésével a vírusok, baktériumok, hüvelyi fertőzések száma megnő a betegnél, ami egyértelműen a féreg által okozott tápanyaghiányra vezethető vissza.

Élő szervezetként természetesen a féreg is folytat anyagcserét, a végtermék pedig szintén rendkívül káros veszélyes az emberi szervezetre. A fejfájás, szédülés, hányás mellett gyomorgörcsök hívják fel a figyelmet ennek jelenlétére. A féregtől való megszabadulás pedig a tapasztalatok szerint egyáltalán nem könnyű. A gyógyszerek hatására leszakadhatnak egyes részei, melyek távoznak a szervezetből, de a jól tapadó száji rész képes új ízeket növeszteni. A kontrollálhatatlan és akár az életre is veszélyes fogyókúra őrület helyett javasoltabb inkább az egészséges életmód, a diéta és a rendszeres testmozgás.

forrás: xn--fogys-0qa.net

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …