Összevarrta a felesége száját egy Budapesti férfi! +18

Brutálisan bántalmazta és összevarrta a felesége száját egy budapesti férfi. A rendőrséget ő maga hívta ki, és megpróbálta elhitetni velük, hogy nem is ő tette, mert akkor éppen ismeretlenek fogságában volt.

Összevarrta a felesége száját egy 27 éves budapesti férfi – R. Tibor – szombaton, a rendőrség emberölési kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított eljárást – közölte vasárnap a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a gyanúsított szombat délután XXII. kerületi lakásukban – ismeretlen okból – brutális módon bántalmazta 45 éves feleségét. A bántalmazás során a férfi összevarrta az asszony száját. A sértett a bűncselekmény következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrséget és a mentőket a férj értesítette. Bejelentésében elmondta, hogy a támadás idején nem tartózkodott a lakásban, mert ismeretlen személyek elrabolták, majd amikor kiszabadult, és hazaért, rátalált sérült feleségére. A férfi kihallgatásakor folyamatosan ellentmondásokba keveredett az általa korábban elmondottakkal, végül vallomást tett a nyomozóknak, akik a bejelentéstől számított öt órán belül közölték vele a gyanúsítás tényét.

A házkutatás során a rendőrök a bűncselekmény elkövetéséhez használt cérnát és tűket is megtalálták. R. Tiborral szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya folytatja le, egyben előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának indítványozására – közölte a rendőrség.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Villanyoszlopnak hajtott a kocsijával az anya, hogy bebizonyítsa a gyerekeinek, isten vigyáz rájuk

Az anya egy villanyoszlop felé kormányozta az autót, amelyben benne ültek az 5 és 7 …