ÖT ÉVVEL SZÖRNYŰ BALESETE UTÁN ÚJRA VEZETHET STOHL ANDRÁS

Nem kell félni tőlem az utakon, rendesen fogok vezetni! – mondta a Borsnak a színész, aki eddig sofőrrel járt, október elejétől viszont ismét a volán mögé ülhet.

Öt év és öt hónap volán nélkül rettentő sok idő egy olyan embernek, aki szereti a sebességet és a vezetés semmihez sem fogható szabadságérzését.

Arról nem is beszélve, hogy a XXI. században az autó óriási segítség mindennapjaink könnyebb szervezésében. Stohl András az elmúlt években megtapasztalta, milyen, amikor kiszolgáltatott helyzetben alkalmazkodnia kell másokhoz csak azért, hogy a munkába eljusson.

A színész 2010-es autóbalesetének utolsó jogkövetkezménye hamarosan lejár, kálváriája befejeződik, hiszen heteken belül újra kezében tarthatja jogosítványát, így el is felejtheti azt az éjszakát, amikor ittasan karambolozott Fót és Budapest között.

Stohl András öt év öt hónapot töltött vezetés nélkül. Alig várja, hogy visszaüljön a volán mögé

A Bors azt kérdezte a színésztől, hogy milyen procedúrán kellett keresztülmennie, hogy visszakapja a vezetői engedélyét.

– Megcsináltam már az utánképzést és az orvosit is, minden papírom rendben van. Csak az van hátra, hogy megvárjam a dátumot és besétáljak az okmányirodába az új jogosítványomért. Október elején ülhetek ismét a volán mögé. Rettenetesen vá­rom, hosszú volt ez az időszak – mondta el Stohl András, aki az elmúlt időszakban nem is vétett az ítélet ellen.

Lelkiismeretesen betartott mindent, sofőrt fogadott vagy a párját kérte meg, hogy fuvarozza el.

Arra is kíváncsiak voltunk, milyen autót vezet majd októbertől a színművész.

– Saját kocsim van, azt használom majd – árulta el. És hogy tanult-e a hibáiból? Minden bizonnyal igen, mert nevetve megnyugtatott mindenkit:

– Nem kell félni tőlem az utakon, rendesen vezetek majd – mondta Stohl, aki tavaly nyáron már fegyvertartási engedélyét és a vadászpuskáit is visszakapta.

Maráczi Károly ügyvéd lapunk­-nak elmondta, az utánképzés részben olyan, mintha újra elvégeznénk az autósiskolában a tanfolyamot.

– KRESZ- és vezetésgyakorlati tanfolyamból áll, majd vizsgát kell tenni. Ezenkívül általában csoportterápiás foglalkozásokon kell részt venni, amelyeket szakpszichológus tart. Utóbbiból vizsga nincs, csupán a jelenléti ívekkel kell igazolni a részvételt.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …