Ouija-tábla inspirálta a gyilkosságot

Szörnyű dolgokat követtek el az emberek a szellemidézés egyik eszköze miatt.

Az egy dolog, hogy kíváncsiak vagyunk a paranormális jelenségekre, amelyekről szívesen olvasunk, vagy olykor örömmel megnézünk egy-egy horrorfilmet, ám az már teljesen más kategória, ha szellemet próbálunk idézni. Ebben az esetben mindig fontos leszögezni, hogy amatőrként senki se próbálkozzon a Ouija-táblával, mert könnyen egy gonosz szellemet szabadíthat el.

Ha szeretnénk a realitások talaján maradni, akkor egész egyszerűen azért ne próbálkozzunk ilyesmivel, mert az agyunk, a fantáziánk könnyen az őrületbe kergethet, paranoiássá tehet, sőt, akár bűntény elkövetésére is rávehet. Ezt a drasztikus esetet bizonyítják azok a bűntények, amelyeket a Ouija-tábla inspirált.

A karácsony esti tragédia: 2014-ben Paul és Margaret Caroll szenteste próbálta ki a táblát, aminek használat után paranoiás állapotba kerültek. A pár azt hitte, hogy rémes lelkek szállták meg az otthonukat, sőt, az egyik megszállta a kutyájukat, Mollyt, akit ezért meg kellett ölni.

Paul és Margaret a kádba fojtotta szerencsétlen állatot, akit ezt követően feldaraboltak, majd a maradványokat a csatornába próbálták tuszkolni. A rendőrség ekkor kapta el őket, de csak Paul csuklóján kattant a bilincs. Később Margaret és a lánya újra elővette a táblát, ami állítólag megjósolta a közelgő halálukat. A két nő felgyújtotta a házukat, hogy megtisztítsák a területet.

A tábla vette rá a tettre: Egy 14 éves srác szúrt sebekkel került kórházba Texas államban. A 2012-ben történt eset még a rendőröket is megdöbbentette, de nemcsak azért, mert a tettes az áldozat 15 éves barátja volt, hanem azért, mert a támadó azt állította, hogy a Ouija vette rá a bűncselekményre.

A megkéselt fiú belső sérüléseket szenvedett, ami miatt több napot a kórházban kellett tölteni, de szerencsére sikerült megmenteni az életét. A rendőrség álláspontja szerint a 15 éves fiú tényleg a tábla hatása miatt próbálta megölni a barátját.

A Ouija csapda: 1999-ben került börtönben Nathaniel Bar-Jonah, amiért több gyereket elrabolt és megölt. A letartóztatás után kiderült, hogy a sorozatgyilkos imádta az emberi húst. A hatóság recepteket talált nála, ráadásul felmerült a gyanú, hogy Bar-Jonah a szomszédoknak is szolgált fel az emberhúsból.

Kiderült, hogy Bar-Jonah 5 évesen azt mondta egy lánynak, hogy a Ouija-tábla képes megmondani a jövőt, de ehhez le kell mennie vele a pincébe. A lány belement a dologba, ám a fiú a pincében megpróbálta megfojtani a lányt, akinek az volt a szerencséje, hogy az édesanyja megmentette.

Bírósági eset: 1994-ben ítélték el Stephen Youngot. A biztosítási bróker bűne az volt, hogy megölte Harry és Nicola Fullert az angol házukban. Állítólag az esküdtek Ouija-táblát használtak, ugyanis pár üveg bor mellett az az ötletük támadt, hogy megkérdezik az áldozatokat arról, hogy ki gyilkolta meg őket. Természetesen a bíró nem fogadta el az esküdtek döntését, ám az ügy második tárgyalásnál már bűnösnek mondták ki a brókert.

Egy nő leszúrta vejét: Teljes nyugalomban aludt Brian Roach, akinek az anyósa, Carol Sue Elvaker kést ragadott, és mellkason szúrta a férfit. Roach sérülései halálosak voltak. A nő később azt mondta a lányának, hogy a férfinak meg kellett halnia, valamint azt állította, hogy a 10 éves unokáját megszállta egy démon.

Elvaker lányának sikerült elvennie a kést az anyjától, akit nem hagyott magára, ám ez több ok miatt is hiba volt. Egyfelől a nő később megpróbálta megölni mindannyiukat, másfelől Tammyt is letartóztatta a rendőrség, amiért nem jelentette fel azonnal az anyját. Kiderült, hogy Elvaker azt követően bolondult meg, hogy használta a család Ouija tábláját.

(Forrás: bizzarium.com)

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Villanyoszlopnak hajtott a kocsijával az anya, hogy bebizonyítsa a gyerekeinek, isten vigyáz rájuk

Az anya egy villanyoszlop felé kormányozta az autót, amelyben benne ültek az 5 és 7 …