PÁR FOTÓ MIATT LETT ÖNGYILKOS A FIATAL SRÁC

Egy nap kétszáz selfie-t is készített magáról, de mivel egyik sem lett tökéletes, öngyilkosságot kísérelt meg egy brit tinédzser. Szerencsére megmenekült, és azóta kigyógyult életveszélyes mániájából.

A 19 éves Danny Bowman csak a legújabb internetes trendet követte, amikor egyfolytában selfie-ket, azaz önarcképeket készített magáról az okostelefonjával, és ezeket posztolta a Facebookon. Ám a mániája betegesen elhatalmasodott rajta.

90208

A végén már napi kétszáz önfotót készített, és folyton a tökéletes helyszínt kereste a selfie-khez, csakhogy egyik fotó sem tetszett neki, amit magáról csinált. Ez a végén annyira frusztrálta, hogy megpróbálta megölni magát, bevett egy marék altatót – írja a brit Metro.

Szerencsére az öngyilkossági kísérlet nem sikerült, és a Newcastle-ben élő fiú azóta leszokott a kényszeres önmegörökítésről.

Most mások figyelmét próbálja felhívni a selfie-mánia veszélyeire, amely a pszichológusok szerint is komolyan veendő dolog. „Ez nem hiúsági kérdés, hanem mentális probléma, amire oda kell figyelni, mert egyre több a hasonló eset” – jelentette ki a pszichiáter, aki segített Dannynek „lejönni” a mobiltelefonfüggőségéről.

forrás: borsonline

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …