PARAFENOMÉN VETTE KEZELÉSBE SOM LAJOST

Segítenek a haverok. Som Lajos, a Piramis-együttes alapítója, a neves zeneszerző bioenergiát kap és attól gyógyul. Harasztosi László parafenomén az első alkalommal a zenész szervezetének energiaszintjét negyvenről hatvan százalékra tornászta fel!

Úgy fest, a bioenergiával gyógyító Harasztosi László parafenomén alapvetően segít Som Lajos egészségügyi gondjai leküzdésében. A zenész tegnap megkapta az első kezelését. – A vállát és a lábát láttam el energiával, majd utóbb lemértem, az első találkozásunkat követően Lajos szervezetének energiaszintje negyven százalékról hatvanra emelkedett – újságolta Harasztosi László parafenomén, aki azt mondja, további féltucat kezelés rendbe hozza a zenészt.

91160

– Nem csalódtam a gyógyító Harasztosi Laciban, aki Guinness-rekordokat is tart – emelte ki Németh Nyiba Sándor olimpikon, költő, a De-Pression együttes zenésze, aki régóta segíti betegeskedő barátját, Lajost. Nyiba azt állítja, az első Harasztosi-féle mágikus beavatkozás után látszik, Som újfent elnyűhetetlen lesz, és máris azt tervezi, hogy mikor léphet újra színre.

Németh Nyiba biztos abban, hogy ír még emlékezetes slágereket Som Lajos, amikor ismét egészséges lesz. – Lajos egyik kedvence a De-Pression Hagyaték édesapámnak című dala, de nincs kétségem afelől, hogy Harasztosi és a kozmosz ereje hozzásegíti Lajost ahhoz, hogy újfent a régi életörömmel dolgozzon.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …