PATAKY ATTILA: ŰRLÉNYEKKEL SZEXELNEK AZ EMBEREK

Hatalmas megrökönyödést váltott ki, hogy Simon Parkes, brit képviselő azt állította: földön kívüli szeretője van, ráadásul édesanyja sem ember. Még meglepőbb, hogy Pataky Attila szerint ez lehetséges.

0000177s

Az angliai Withby városának politikusa, Simon Parkes azt állította egy interjúban, hogy szexuális kapcsolata van egy földön kívüli lénnyel, akit ő csak Macskakirálynőnek hív. Ez azonban még nem minden. Az ­ön­kormányzati képviselő biztos benne, hogy édesanyja egy három méter magas, zöld színű űrlény.

Pataky Attila szerint ez abszolút igaz lehet. Ezt azzal magyarázza, hogy ő maga már 12 éves korában hihetetlen dolgokat élt meg a földön kívüliekkel, noha szexuális kapcsolata természetesen nem volt velük.

pataky_attila_ufo– Tizenkét éves koromban becsapott mellém egy gömbvillám, majd jó harmincöt éven keresztül olyan élményeim voltak, amelyeket negyedik típusú találkozásoknak nevezhetünk. A földön kívüliek elvittek egy másik térbe, hihetetlen dolgokat tapasztalhattam meg. Az idők folyamán láttam fénylényeket is,
a kis szürkékkel telepatikus úton, fejben kommunikáltam – mondta lapunknak korábban Attila.

– Amit az angol politikus állít, abszolút lehetséges, való­ságos, létező for­ma – folytatta a rocker. – Csak megpróbálják eltitkolni. Legalább hetven-nyolcvan fajta civilizáció van itt jelen, különböző létformákban. Ha visszatekintünk, már a legősibb írások is tartalmazzák, hogy nem csak hasonló DNS-struktúrájú lények között zajlott kapcsolat. Rengeteg ember van, aki azt meséli, meglátogatták a magas szőkék és a kis szürkék, s szexuális kapcsolatot létesítettek vele – jelentette ki Pataky, aki ugyan elmondása szerint űrlényekkel nem találkozott, de három méter magas fénylénnyel már igen.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …