Pszichopata nők kegyetlen bosszúja

Négy megrázó történet, amiben a férfiak nem hitték volna, hogy a párjuk képes ártani nekik.

A pszichopaták az álcázás nagymesterei, mert általában az emberek az első, de talán a második randevún se jönnek rá, hogy valami nem stimmel a partnerükkel, sőt, még szimpatizálhatnak is velük, ám egyszer csak történik valami, például a szakítás, hűtlenség, aminek hatására az addig kedvesnek tűnő nő őrült pszichopatává változik.

Ebben a négy történetben egyik férfi se feltételezte volna, hogy a barátnője képes ártani neki.

Gyerek helyett egy nyelv jutott neki: Tracy Davies annyira szerette a párját, hogy mindenáron gyereket akart tőle. Azon a végzetesen estén, amelyen a kedvese, Mark Coghill születésnapját ünnepelték, nem kevés alkohol társaságában, a nő ismét felhozta a babaprojektet.

Ez rossz ötlet volt, ugyanis Davies nagyon szeretett volna teherbe esni, de az sehogy sem jött össze. A férfinak elege lett az értelmetlen vitából, ezért megkérte a barátnőjét, hogy menjen el. Látszólag Davies beletörődött a fejleményekbe, ám amikor búcsúcsókot kért, akkor leharapta a férfi nyelvének egyharmadát.

A férfi sokkot kapott és elájult. Amikor Coghill magához tért, akkor hívta a mentőket, akiknek elmondta, hogy mi történt. A mentősök azonnal értesítették a rendőrséget, akik hamarosan Davies ajtaján kopogtattak. A nő egy zacskóban nyújtotta át a nyelvdarabot, majd nem értette, hogy mégis miért tartóztatják le a rendőrök.

A nő, aki nem tudta elviselni, hogy exe mással hancúrozzon: Ricardo Morias egy ideig Tatiana Bastos párja volt, de idővel a brit gyári munkás elhagyta őt egy másik nőért. Az elhagyott Bastos szörnyű bosszút állt az exén.

Az egyik nap, amikor Morias beszállt a gyár előtt parkoló autójába, akkor Tatiana beült mellé. A férfi visszautasította a nő túlfűtött szexuális közeledését, és megkérte, hogy távozzon, ám Bastos kést rántott, amit a férfi péniszébe döfött, majd azzal fenyegette, hogy megöli.

Morias végül el tudott menekülni, de komoly orvosi beavatkozáson kellett átesnie. Valószínűleg a varratok mindig emlékeztetni fogják arra, hogy óvatosabban válasszon magának partnert. Bastos súlyos testi sértés vádjával került bíróság elé, ahol 32 hónap börtönre ítélték.

Az aranyásó, aki megverte a 77 éves barátját: A 28 éves Kristina Nikole Pongracz viszonyt kezdett a nála 49 évvel idősebb William Herchenrider nevű férfival. A pár Herchenrider hatalmas vidéki birtokán romantikázott, amikor bejelentés érkezett a rendőrségre.

Mire a hatóság kiért a helyszínre, addigra Herchenrider már vérbe fagyva feküdt a hálószoba padlóján. Mellette véresen ott hevert az ájult Pongracz, akit kórházba szállítottak. Kiderült, hogy a nő nem sérült meg, a rajta lévő vér pedig a férfitől származott.

Pongracz később bevallotta, hogy részeg volt, amikor fogta Herchenrider sétabotjával, amivel súlyos sérüléseket okozott a férfinak, aki túlélte a pszichopata barátnője támadását.

A barátnő, aki mészárlást rendezett: Az „elhanyagolt” barátnőnek elege lett abból, hogy a párja nagyon sok időt ül a számítógép előtt, ráadásul rengeteg pénzt öl egy játékba. A barátnő bosszúját azok fogják a legjobban megérteni, akik imádnak játszani.

A nő bosszúból törölte a párja World of Warcraft-karakterét. Igaz, valószínűleg ez nem fájt annyira a férfinak, mint az, ha kést szúrtak volna a férfiasságába, de az biztos, hogy mostantól jobban titkolja a jelszavát.

(Forrás: life.hu)

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Villanyoszlopnak hajtott a kocsijával az anya, hogy bebizonyítsa a gyerekeinek, isten vigyáz rájuk

Az anya egy villanyoszlop felé kormányozta az autót, amelyben benne ültek az 5 és 7 …