Rejtélyes fényoszlopok jelentek meg egy Dél-koreai város felett

Dél-Korea második legnagyobb városa, Puszan (Busan) felett, tucatnyi különös fényoszlop ragyogott fel 2017 februárjának három éjjelén is.

Többen attól féltek, hogy a jelenséget a CERN (Európai Nukleáris Kutatási Szervezet) Nagy Hadronütköztetője okozta, amelynek működése egyelőre nem ismert hatással van a Földünk elektromágneses mezejére, és ezzel az időjárásra is. Több elmélet szerint a veszélyes anti-anyag kutatások, amelyek ott folynak, akár egy fekete lyukat is létrehozhatnak, ami elnyelheti a a bolygónkat. Mások viszont azt hitték, hogy egy közelgő földönkívüli megszállás első pillanatainak szemtanúi… Még a helyi tévéhíradó is beszámolt a hátborzongató jelenségről….

Hasonló fényeket láttak már a világ számos pontján. A Dél-koreai esetet a helyi Meteorológiai Intézet munkatársai próbálták megmagyarázni, és arra jutottak, hogy a közeli vízeken dolgozó tintahal halászhajók reflektorai a város felett szálló jégkristály felhőkről verődtek vissza… Sokakat azonban ez a magyarázat nem nyugtatott meg…

forrás: napiufo.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …