Rejtélyes kódot talált egy rajongó Drum and Bass zenében!

John Newman-t, a Rudimental front emberét, érdekes dologgal zaklatja az egyik rajongója. A rajongó szerint a brit együttes kódolt üzeneteket közvetít a zenéjükön keresztül. Állítása szerint ő megfejtette eme üzenetet.

Állítólag a kódolt üzenet, azt az információt tartalmazza, mely szerint John Newman egy másik naprendszerből származik, és akinek sikerül megfejtenie a zenéiben közölt üzenetet, az méltóvá válik arra, hogy egy idegen civilizáció tagja legyen. Ergo a következő hazaútján, magával viszi a szerencsés illetőt az űrhajóján.

ufo-dubstep

Néhány összeesküvés-elmélet hívő kapott az alkalmon, és elemezni kezdték a zenekar zenéit, és sorra osztják meg az interneten a kétes felfedezéseiket. Állításuk szerint, több hasonló zenét játszó előadónál fedeztek fel rejtett kódokat. A hasonló rejtett üzeneteket egyébként “szublimális üzeneteknek” hívják, amelynek funkciója az, hogy a kódolt üzenetet úgy rejtse el bizonyos médiumokba, hogy a zenét hallagató egyén tudatosan ne vegye észre az információt – csak a tudatalattijával.

Hazánk egyik hasonló zenekara a Swagga Step, és az alábbi videóban mi is fürkészhetünk hasonló kódok után:

Szerkesztőségünk egyelőre nem talált olyan kódot, mely szerint a Swagga Step egy másik naprendszerből származna! 🙂

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …