REJTÉLYES SZÖRNY KERÜLT ELŐ AZ ÓCEÁNBÓL

Egy ausztrál hölgy hétfő délelőtt egy különös vízi élőlényt vett észre Mudjimba Beach partjainál. A nyálkás testű lényről egyelőre még semmi biztosat nem tudni.

 Debbie Higgs szokásos hétfő reggeli tengerparti sétájára indult, amikor egy egészen fura dolgot vett észre Mudjimba Beachen. Az óceán ugyanis egy furcsa, vörös színű trutymót mosott partra. Egyelőre még azt sem tudni biztosan, hogy egy tengeri növény, vagy egy állat lehet-e trutymó.
98050

Higgs a Daily Mail ausztrál kiadásának beszélt felfedezéséről. – Szerintem határozottan nem növény, olyan szivacsos, áttetsző az állaga, mint egy medúzának. Ráadásul elég hideg és szagos is – kezdte beszámolóját a nő.

A bizarr lényt a nő először otthagyta a vízparton, majd miután beszámolt kalandjáról az interneten is, a sok reagálás miatt visszament a különös teremtményért és egy törölközőbe csavarva hazavitte. Azóta otthon egy sós vizes medencében tárolja.

Egyelőre a szakértők sem tudják, hogy pontosan mi lehet a 25 centi hosszú, vörös tengeri szörny, de a legvalószínűbb az, hogy egy elég ritka fajt, a spanyoltáncos névre hallgató csigát sikerült megörökíteni. A nő most azon fáradozik, hogy vagy egy tengeri akváriumnak ajánlja fel a “leletét” vagy egyszerűen visszaengedi azt a tengerbe.

forrás: borsonline.hu

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …