Rejtőzködő marslakókat talált a Curiosity – videó

A marsjáró újabb felvételein szokatlan anomáliákat véltek felfedezni. Egyes megállapítások szerint marslakók követhetik a Curiosity marsjáróját.

A vörös bolygón járó marsjáró felvételeit egyébként bárki böngészheti a NASA weboldalán.  Bármilyen általunk vélt érdekes részletet itt megtekinthetünk távolról és nagyítva egyaránt.

Egy ufó kutató pont ilyen felvételeken találta meg azokat az alakzatokat, amelyek szerinte földönkívüli humanoidokra hasonlítanak. Állítása szerint ezek a humanoidok figyelemmel kísérik a Curiosity Rover tevékenységét a Marson. Ha ez igaz, akkor a parányi idegeneknek igen melós feladatuk van, hiszen sziklától-szikláig kell lopakodniuk, hogy kövessék a marsjárót és arra is ügyelniük kell, hogy ne kerüljenek látószögbe.
Úgy tűnik, hogy ebben a dologban nem valami profik, mert néha azért lebuknak. Az ilyen megállapításokra a földönkívüli életben nem hívő tudósok, már csak legyintenek.

Ezek a tudósok úgy gondolják, hogy az ufó hívők azért tesznek egyes képekhez képzeteket, mert már ősidőktől fogva ez az emberben egy visszamaradt képesség. Tudat alatt azonnal komplikálni kezd és ilyen esetekben keresi a számára veszélyes idegen létformákat.

Valószínűleg ennek köszönhetően maradt fel az emberiség mindezidáig. Azonban ez a képesség a modern időkben már hasztalan. Ezt már csak az ufó hívők használják, azt is rosszul. Természetesen ez nem magyarázat arra, hogy ez valójában feltétlenül így is van, hiszen a témában érdekeltek egészen elképesztő képeket találnak az internet által nyújtott lehetőségeken keresztül.

Egyébként a képek felkerültek a gigapan.com nevezetű weboldalra is, ahol elég jó minőségben adja vissza a felvételeket.

Forrás: napiufo.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Szellemlány hangja egy sziklából? [Érdekes hangfelvétel]

Érdekes felvételre hívta fel figyelmünket az egyik kedves nézőnk, amelyben állítólag egy rejtélyes női hang …