Részegen kotyogta ki, hogy mi folyik az 51-es körzetben – videó

Hétpecsétes titkokat mondott el részegen az 51-es körzetről az ott dolgozó katona.

Korábban a rejtélyes katonai támaszpontnak volt a munkatársa a katona, akit már előzőleg több ízben is szóra akartak bírni barátai és ismerősei, hogy mit látott az nevadai 51-es körzetben. A próbálkozások azonban mindhiába voltak, mind ezidáig.

A katona azonban rendesen felöntött a garatra és elég vad elképzeléseket „kottyintott” el, amelynek egy részét az angol nyelvű videón megnézhetünk.

Akit érdekelnek a földönkívüliekről szóló információk, az ismerheti az 51-es körzet történetét konspirációs oldalról, vagy éppen a reális oldalát, ami egyszerűen arról szól, hogy a területen egy őrzött katonai objektum van. Az Amerikai Egyesült Államok a bázis létezését egy ideig tagadta, de nemrégiben hivatalosan is bejelentette az amerikai kormányzat.

A legvadabb elképzelések szerint pedig itt tárolják az Amerikai Egyesült Államok területén lezuhant idegen járműveket. Sőt a balesetet szenvedett élő földönkívüliek is vannak itt a holtakon kívül.

Több szakember kitart amellett az elképzelés mellett, hogy korunk modern találmányait is az idegeneknek köszönhetjük. Ilyenek a mozgásérzékelők, szeizmikus radarok, tépőzár és megannyi kütyü, amely számunkra mindennap használatos.

A katonaság az 51-es körzetet hermetikusan lezárta a hívatlan látogatók elől, miután a rejtélyes hangárakhoz eljutnának.

Térjünk cikkünk lényegére, a részeg férfire, aki elárult néhány dolgot az 51-es körzetről. A veterán katona és fiatal barátja, (aki elmondja történetét az angol nyelvű videón) egy éjjel alaposan felöntött a garatra. A fiatalember mindig kérdezte az öreget az 51-es környezetről, de még harapófogóval sem lehetett kihúzni belőle semmit!

Az ominózus estén, amikor mindketten alaposan beittak, megoldódott az öreg nyelve.

„A jó idegenek a másik két csillag körül élnek. A jók alapvetően szürkék és alacsonyak, ahogyan a kis szürkék ábrázolásából is ismerjük őket. A gonosz szándékú idegen faj pedig magas, barnás bőrű, és rettentő büdösek.”

A hallgató férfi spicces feje egyből kitisztult és tágra nyíltak szemei, hiszen ezek a kérdések mindig izgatták fantáziáját. Megkérdezte az öregtől, hogy miként tudnak ilyen messze eljönni. A válasz az volt, hogy elektromossággal működnek, amit az űrből termelnek ki.

Elmesélte azt is, hogy a közlekedési eszközeik energiáját kizárólag a világűrből tudják feltölteni. Egy rendkívül különleges meghajtást használnak, amellyel az univerzumban rendkívül gyorsan el tudnak jutni egyik pontból a másikba.

A hajtómű képes arra, hogy az univerzumba féregjáratot nyisson az űrjármű előtt, amely két egymástól független térpontot összeköt.

A megoldott nyelvű öreg veterán katona ismerőse lelkére kötötte, hogy, amit hallott soha senkinek nem szabad beszélni. Ha valakinek elmondja az elhangzottakat, annak az lehet a következménye, hogy nagyon nagy bajba kerülhet és meggondolatlan kotyogásáért még el is tüntethetik!

Igaz, a másodkézből való történetekre tesznek egy-két lapáttal. Miért mondta el vajon a fültanú a sztorit, ha tudta, hogy az öreget bajba sodorhatja ezzel? Lehet, hogy a veteránt utálta és így a kiszivárogtatásért jól megszívatja. Lehet, hogy a fiatalember a történetet egyszerűen csak kitalálta?

Ha az előbbiek a tények, akkor pedig ne legyen meglepve, ha egy szép nap hajnalán fekete öltönyösök rúgják rá az ajtót felelősségre vonás gyanánt.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …