ROMÁN VENDÉGMUNKÁSOK ÖLTÉK MEG A KOCOGÓ NŐT?

Tudnak olyan házról a környéken, ahol román munkásokat szállásoltak el? Ezzel kereste meg két gyilkossági nyomozó a Soroksáron megölt Kardosné Gyurik Krisztina férjét.

Először a környéken élő bűnözőnek tűnő emberekről kérdeztek, majd román munkásokról, akik a közelben élhettek albérletben – magyarázta lapunknak az egy hete történteket Kardos Lajos, a meggyilkolt asszony férje. Szavaiból kiderült, este nyolc óra felé jelentek meg náluk a nyomozók, épp az idő tájt, amikor a gyilkosság történt. Miután a rendőrök elmentek, a férfi autóval elhajtott a gyilkosság helyszínéhez.

– Három rendőrségi mikrobusz jelent meg a kerékpárút elejénél. Kettőből rendőrök ugráltak ki, az egyik zseblámpával világított – mondta a férfi. – A harmadik busz kitolatott, majd padlógázzal elviharzott a földúton a Duna-part felé, mintha valakit üldöztek volna.

Kardos Lajos szavaiból kiderült, a felesége megölése óta gyakorta kijár a gyilkossággal megegyező időpontban a helyszínhez. Azóta többször látott arra rendőröket kutyákkal.

83090

– Több okból érdeklődhettek a rendőrök a román munkások után – nyilatkozta Kovács Lajos egykori gyilkossági főnyomozó. – Lehet, hogy a helyszínelők a holttest környékén találtak egy olyan tárgyat, amin akár vérszennyeződés is lehetett, és valamiért, akár egy román nyelvű felirat miatt nyomoznak román elkövetők után.

Korábban megírtuk, hogy információink szerint több tettest keres a rendőrség a szeptember 25-i brutális em­ber­ölés­sel összefüggésben. Kardosné Gyurik Krisztinát futás közben kapták el, durván bántalmazták, mielőtt végeztek vele.

A tettes szemből ölte meg az asszonyt, egy speciális csomót kötött a nyakára. Kovács Lajos szerint a rendhagyó csomózás nem a tettes vagy tettesek nemzetiségére, hanem adott esetben a foglalkozásra, hobbira utalhat. A vadászok, tengerészek, de a horgászok is más-más jellegzetes csomót szoktak kötni.

A BRFK nem nyilatkozik az ügyben.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …