Rövid horrortörténetek, amelyek halálra fognak rémiszteni

 

Mindannyiunkkal történnek furcsa dolgok. Most hoztunk nektek pár igazán rémisztő pármondatos rémtörténetet! Jó szórakozást hozzájuk!

A fal szelleme
Éppen egy útszéli járda mellett sétáltam, amikor egy lány megkérdezte tőlem, mennyi az idő. Elmondtam neki és haladtam tovább. Nem sokkal később egy posztert fedeztem fel a lány képével, amivel az eltűnését hirdették.

Az élő nagymama
A szüleim elmentek a nagymamám temetésére, egyedül hagyva otthon négy gyermeküket. A nagyim mindig fújdogált a fülembe, az mindig segített elaludni. Aznap éjszaka hallottam a sípoló levegőt a fülembe, ami folyamatosan felébresztett, egész éjjel.

Liliomok
Az egyik barátom nagyon szerette a liliomokat, mindig tartott otthon. Aznap, amikor meghalt, az ő házában aludtunk a testvérével. A házat egész éjjel belengte a liliom illata.

Az álom
Az egyik barátom édesanyja halának évfordulóján nála aludtunk, hogy megvigasztaljuk. Másnap a lány elmesélte, hogy az anyjával álmodott, aki valamilyen papírokról beszélt, amelyeket sürgősen el kell intézni. A lány megtalálta a papírokat, és egy vagyont örökölt.

A jó lélek
Bicajozni indultunk tavaly decemberben. Visszafelé eltévedtünk az erdőben. Egy helyi férfi segített nekünk, elkezdett velünk beszélgetni, miközben kivezetett bennünket az erdőből. Amikor megfordultunk, hogy megköszönjük a segítéségét, senki sem volt a közelben.

forrás: http://bizzarium.com

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Szellemlány hangja egy sziklából? [Érdekes hangfelvétel]

Érdekes felvételre hívta fel figyelmünket az egyik kedves nézőnk, amelyben állítólag egy rejtélyes női hang …