SAJÁT KUTYÁJA FALTA FEL A NAGYI SZEMGOLYÓJÁT – DURVA FOTÓVAL +18

Sokkoló ébredésben volt része annak a brit asszonynak, aki egy alkoholmámoros éjszaka után arra kelt fel, hogy kutyája az arcából falatozik. A megrázó élmény után a nő elhatározta, nem nyúl többet a vodkás üveg után.

Vérfagyasztó jelentek játszódtak le az 53 éves Wendy Hamriding otthonában – írja a Daily Mail. Az nagymama, aki komoly alkoholproblémákkal küzdött éveken keresztül, egyik este annyit vodkát döntött magába, hogy lezuhant otthona lépcsőjén és elájult. A nő arra ébredt, hogy kutyája ahelyett, hogy nyalogatta volna, éppen darabokat harapott ki az arcából. Mire Hamridig magához tért a kutya már felfalta szeme környékét és szemgolyói nagy részét.

86352

Az asszony kritikus állapotban került kórházba, ahol az orvosoknak sikerült ugyan megmenteniük az életét, arca azonban egy életre eltorzult. Az orvosok 100 műtétet hajtottak végre rajta az elmúlt két évben, hogy viszonylagosan helyreállítsák a látását.

Hamriding elmondása szerint bármennyire is borzalmas volt, ami vele történt, hálás kutyájának. – Soha nem lettem volna képes abbahagyni az ivás, ha ez nem történik meg. Jelenleg azzal foglalkozom, hogy hozzám hasonló alkohol- és drogfüggőknek segítsek. Az én példám remélem elég elrettentő lehet számukra – nyilatkozta az asszony.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …