Sertésszakértő Ufonauták!

Az ufonauták az évek során több mint futó érdeklődést mutattak a marhák és a lovak iránt, és már a sertésekreis kiterjedt.

1978. december 6-án este a 21 éves Richard Fanning, a felesége és két társuk egy három méter átmérőjű, fehér fénykört vettek észre a disznóól felett. A lebegő tárgy alatt két pár vörös és zöld fény égett, kb autófényszóró méretűek.

– Itt valami nincs rendben – mondta Fanning a társainak. – Menjünk innen. – Ahogy elhajtottak, a néma fények követték őket, a fehér fénykör autómagasságban siklott az út felett az autó mögött, a vörös és zöld fények mellette suhantak.

Fanning a háza felé ment, ahol a puskáját tartotta.

Hirtelen a fehér fény megfordult és visszament a disznóól fölé a kisebb fények kíséretében. Pár percig figyelték a jelenséget, majd a fények kialudtak.

Fanning később azt mondta: – Féltem, pedig nem vagyok ijedős. – Valójában annyira félek, hogy két napig rokonoknál aludtam.

Három nap múlva tértek haza, hogy ellássák a jószágot, és Fanning az egyik sertést az oldalán fekve, döglötten találta. Egy másik ,,álltában pusztult el”.

-Amikor megrúgtam, felborult. – mondta. Megvizsgálták a tetemet, kiderült, hogy hiányzik az állkapocs-csontja, a test maga pedig olyanná vált, mint a szivacs, szinte semmi súlya nem volt. Fanning elmondása szerint, amikor még élt az állaz 120 kg-ot nyomott, a tetem viszont kb 20 kilós lehetett.

– Ez volt életem leghátborzongatóbb élménye. – mondta.

forrás: jelensegek.hupont.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Villanyoszlopnak hajtott a kocsijával az anya, hogy bebizonyítsa a gyerekeinek, isten vigyáz rájuk

Az anya egy villanyoszlop felé kormányozta az autót, amelyben benne ültek az 5 és 7 …