Simon Parkes azt állítja egy földönkívüli szülte őt

Igazi UFO-hívő a brit Simon Parkes, aki ránézésre teljesen normális földi ember, sőt, ő a Munkáspárt egyik képviselője, miközben azt állítja: egy nyolcujjú zöld lény szülte őt, és neki is van félidegen gyereke. A munkáspárti képviselő akkor azt állította, hogy ő csak félig emberi származású, mert az anyja valójában egy földönkívüli lény, aki zöld színben pompázik és nyolc ujja van, az anyai rokonai el is vitték néhányszor “kirándulni” őt, amikor még gyerek volt. Most további részleteket osztott meg a történetéből.

Az eltelt néhány hét alatt úgy látszik, vagy újabb emlékképek törtek elő a politikusból, vagy felbátorodott a történet további részét illetően, mindenesetre most további részleteket osztott meg a széles nyilvánossággal.

Az 53 éves férfi azt állítja, hogy nemcsak őbenne csörgedezik idegen vér – vagy valami hasonló folyadék -, de a hibrid géneket tovább is örökítette, amikor nemi kapcsolatot létesített egy űrlény-nővel, és tőle gyereke is született, akit Zarka névre kereszteltek. Az anyát egyébként következetesen Cicakirálynőként emlegeti.

img_338_2

A Channel4 dokumentumfilmjében Parkes azt mondta, azért vallja be a kalandját az idegenekkel, valamint a származását, mert bármennyire is őrültségnek hangzik minden, szeretné, ha az emberek tisztában lennének az igazsággal. “Rengetegen vannak, akik hozzám hasonló helyzetben vannak, mégis úgy döntöttek, nem állnak ki, hogy elmondják mindezt, mert attól rettegnek, hogy tönkremegy a karrierjük” – indokolta a különös vallomást a képviselő. Most abban bízik, hogy lépésével a nyílt feltárulkozásra ösztönzi a sorstársait.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …