SOKKOLÓ FOTÓ!!! KEGYETLENÜL ELBÁNT A VÉDŐNŐ A TINILÁNNYAL

Egy meggondolatlan megjegyzés kis híján az életébe került egy fiatal lánynak. Az iskolai védőnő azt mondta neki, le kellene fogynia, mert gusztustalanul kövér – a megalázott tini erre hosszú évekre anorexiás lett és élő csontvázzá fogyott.

Legsúlyosabb állapotában a 180 centis magasságához mindössze 34 és fél kilót nyomott Rowena Buxton-Henderson, és szó szerint úgy nézett ki, mint egy élő csontváz.

78137

Volt, hogy egyhuzamban hét hónapot töltött kórházban, csövön át táplálták, amit minduntalan kitépett magából, mert rettegett, hogy meghízik. Egy alkalommal újra kellett éleszteni, mert leállt a légzése, írja a Daily Mail, és már az édesanyja is a halálára készült.

Az orvosok sem hittek benne, hogy meg lehet menteni, miután a lány a tinédzser éveit végig azzal töltötte, hogy hol kórházban volt, hol megint halálra koplalta magát.

A ma 26 éves fiatal nő kálváriája egy gonosz megjegyzéssel kezdődött: 13 éves korában egy iskolai vizsgálatnál a védőnő a testsúlymérés után azt mondta neki: le kéne már fogynia, mert gusztustalanul kövér. A kamasz lány valóban túlsúlyos volt, 100 kilót mutatott alatta a mérleg, a megalázó mondat azonban az ellenkező végletbe taszította.

article-2365458-1AD71E35000005DC-599_634x407

Onnantól fogva annyira rettegett attól, hogy kalóriát visz be a szervezetébe, hogy többé egyáltalán nem akart enni. Hamar súlyos testképzavar alakult ki nála, és úgy tűnt, képtelen lesz kivergődni az anorexia poklából.

„Ha a családom nincs mellettem és nem támogat, esélyem sem lett volna ezt túlélni. Nagyon hosszú út vezet a gyógyuláshoz, az ember újra és újra visszaesik, csak rengeteg türelemmel lehet ezt kezelni” – mondta Rowena ( a fenti képen balra, az ikertestvérével), aki 20 éves korára kezdett végre visszahízni, és 21 évesen érezte azt, hogy végre kigyógyult a súlyos étkezési zavarból.

article-2365458-1AD621CA000005DC-870_634x624 (1)

Azóta elvégezte az egyetemet, történetét pedig azért osztotta meg a nyilvánossággal, hogy az alakjukért aggódó kamasz lányok okuljanak belőle.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Szellemlány hangja egy sziklából? [Érdekes hangfelvétel]

Érdekes felvételre hívta fel figyelmünket az egyik kedves nézőnk, amelyben állítólag egy rejtélyes női hang …