SOKKOLÓ ÚJ DIVATŐRÜLET TERJED A VILÁGBAN

A legkülönfélébb testékszerek után mint itt a szemgolyósmukk: a divatőrültek újabban ékszert ültetnek a szemükbe. A tekintetben megcsillanó minta manapság menőbb, mint az ósdi tetkó vagy piercing.

Hogy egy szemműtét mindig fokozott fertőzésveszéllyel jár és akár a látásukat is kockára tehetik a beavatkozásra vállalkozók, az éppúgy nem érdekli a mostani trendet követőket, mint azokat, akik íriszplasztikával akarják megváltoztatni a szemük színét.

Ha egyszer valami divatba jön, nincs megállás, így aztán egyre többen kérnek testékszert a szemgolyójukba. A legtöbben a New York-i Kristina Kovalevskya példáját követve egy platina szívecskét ültettetnek be a szaruhártyájuk alá.

Ez tulajdonképpen egy apró implantátum, és műtétre van szükség, hogy elhelyezzék a szemben.

90082

„Olyan ember vagyok, aki szereti az extremitásokat, hogy kitűnjön a tömegből. Később majd kipróbálok egy másfajta designt is, hiszen minden nő szeret kipróbálni újdonságokat – árulta el a német Bild magazinnak a szemékszer büszke tulajdonosa, aki annak ellenére vállalkozott a beavatkozásra, hogy Amerikában egészségügyi szervezetek figyelmeztettek a vele járó veszélyre.

A divatban persze mindig valami még meghökkentőbbet kell villantani, így válhattak tömegessé a legbizarrabb helyeken elhelyezett tetoválások, piercingek vagy bőr alá ültetett implantátumok.

miley-cyrus-lip-tattoo-sad-kitty-thumb-550xauto-78186

Nemrég Miley Cyrus büszkélkedett az alsó ajka belső felére tetovált könnyező macskafejjel, ami igencsak fájdalmas beavatkozás lehetett.

A sima tetkó ma már majdnem kötelező divatkellék, és egy ideje már a teljes test teoválása sem ritka, miután egyre több sztár varratja szét magát, köztük olyan ikonok, mint David Beckham vagy Angelina Jolie. Úgyhogy aki manapság nagyot akar dobni, az valami extrémet villant, például a nyelvét vagy aszemgolyóját tetováltatja.

Vagy pedig teljes egészében egy más bolygóról érkezett lénnyé formálja át magát, és minden őrültséget magára és -ba rakat, amit éppen kitalálnak, mint tette ez a Vámpírnőnek nevezett mexikói tetoválóművész, aki már nem is igazán tűnik földi halandónak.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …