SOKKOT KAPOTT ATTÓL, AMI KIJÖTT BELŐLE A KONYHÁBAN

Mivel a menstruációja rendesen megjött és nem is nagyon hízott, a 29 éves Mhairi Murdoch nem vette észre, hogy terhes. Ezért nagyon meglepődött, amikor a konyhában egyszer csak szült egy gyereket.

A Skóciában élő fiatal nőnek karácsonykor erősen görcsölt a hasa és úgy érezte, fel van fújódva. De azt álmában sem gondolta volna, mi okozza a panaszait.

December 26-án este egy pohár narancslééért ment ki a konyhába, amikor hirtelen olyan erős hasi fájdalom hasított belé, hogy térdre esett – írja a Daily Mail.

86084

Sikoltozására a párja kirohant a konyhába, és azt látta, hogy Mhairi éppen készül megszülni egy gyereket. A váratlan fordulat mindkettőjüket sokkolta, de a 33 éves férfi derekasan helytállt, és tíz perccel később a nő egy egészséges, három és fél kilós kislánynak adott életet a konyhapadlón. Mivel a párnak van már három gyereke, a szülés tulajdonképpen rutinosan ment.

A nő elmondta, hogy élete legmegdöbbentőbb karácsonyi meglepetése volt a baba, de bár nem számítottak rá, nagyon örülnek neki. Külön öröm, hogy a babaholmikat már a karácsony utáni nagy árleszállításon tudják beszerezni a kicsinek.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …