Sorozatgyilkos kórházi ápolók… (Eléggé ijesztő sztorik)

A világ minden táján szükség van jó ápolókra. Évekig tanulják mesterségüket, majd késő esti műszakokban dolgoznak hogy segíthessenek másoknak. A legtöbb ápoló nagyon kedves és segítőkész az emberekkel, de van néhány olyan személy akik ezeknek a tulajdonságoknak ellentmondanak.

Íme összeválogattuk minden idők néhány leghírhedtebb  sorozatgyilkos ápolóját.

Daniela Poggiali

Becenevén a “Halál angyala”, ezt az olasz nővért vádolják 96 beteg lány megölésével 2013-2014 között.
Mi volt az indítéka? Nos, ha ő úgy érezte, hogy valamelyik betege bosszantja őt, akkor megölte. Túladagolta őket gyógyszerrel, vagy drogokkal majd a holttestükkel szelfit készített.

Charles Cullen

A gyanú szerint megölt 300 beteg embert 16 éves korában, mint ápoló. Ő lett a legtermékenyebb sorozatgyilkos Amerikában. Cullen a betegeinek beadott halálos mennyiségű digoxinnal ölt, hogy mi leplezte le őt bűntettei alól, nem tudni. Azt állította, hogy ő csak kegyelemből ölt, így akarta enyhíteni szenvedésüket. Cullent elítélték 11 egymást követő életfogytiglani börtönbüntetésre, ahol nincs feltételes szabadlábra helyezés.

Amy Archer-Gilligan

60 haláleset történt egy Connecticut-i idősek otthonában ahol ő dolgozott 1907 és 1917 között.

Genene Jones

 

 

Míg a legtöbb sorozatgyilkos ápolónő időseket ölt, addig Gene Jones csecsemőket. Jones rabja volt annak a “jó érzésnek” állítása szerint, mikor megöli a csecsemőket, újra éleszti őket folyton, és a haláltusájukat élvezte. 1971 és 1984-ben  injektált a csecsemőknek digoxint, annak érdekében hogy megmentse őket. Nem kevesebb mint 60 csecsemő halt meg miután az injekciót beadta nekik.

Benjamin Geen

 

Benjamin Geent  2004-ben elfogták halálos adag izomlazító birtoklásban, miután egy beteg meghalt szívmegállásban, úgy hogy nem voltak szívpanaszai. Úgy tűnt, hogy Geek imádta nézni ahogy feltámasztja a betegeket, viszont rengeteg áldozatát már nem tudta “megmenteni”.

Fontos megjegyezni azonban, hogy ezek az esetek igen ritkák. Biztos lehet benne, hogy a legtöbb ápoló valóban teszi a dolgát, hogy segíthessen.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …