Svéd hivatalos beismerés a chemtrails jelenségről

Azok a hosszú, fehér, el-nem-tűnő ködszerű csíkok, amiket felségjelzés nélküli repülőgépek húznak gyakorta az égboltra, nem a megszokott kondenzcsíkok – mondta Pernilla Hagberg, a Svéd Zöld Párt vezetője. A svéd Katrineholms Kuriren lap tudósítása szerint Hagberg – az első politikai vezető aki szóvá tette az ügyet – nyíltan beismerte hogy ezek a szokatlan felhőfoszlányok, melyek…

chemtrails-6-693x346

Azok a hosszú, fehér, el-nem-tűnő ködszerű csíkok, amiket felségjelzés nélküli repülőgépek húznak gyakorta az égboltra, nem a megszokott kondenzcsíkok – mondta Pernilla Hagberg, a Svéd Zöld Párt vezetője.
A svéd Katrineholms Kuriren lap tudósítása szerint Hagberg – az első politikai vezető aki szóvá tette az ügyet – nyíltan beismerte hogy ezek a szokatlan felhőfoszlányok, melyek a kondenzcsíkokkal ellentétben nem oszlanak szét, valójában vegyi anyagok, vírusok és fémek mérgező keveréke, amelyeket gyűjtőnéven „chemtrails”-nek, azaz vegyicsíkoknak nevezett.
Hagberg elmondása szerint a permetezés az amerikai CIA (Központi Hírszerző Ügynökség) az NSA (Nemzetbiztonsági Ügynökség) és a svéd kormány közös erőfeszítése, és célja, hogy aeroszol permetezésével szándékosan módosítsák a légköri körülményeket.
A veszélyes permetkeverék különböző vegyi összetevőket, vírusokat, vírustöredékeket tartalmaz, valamint fémeket, mint például alumínium és bárium, amelyek bizonyítottan felhalmozódnak bolygó szerte a vízlelőhelyeken és a talajban.
A közönséges kondenzcsíkok, melyek pusztán vízpárából állnak, amely a hajtóművet elhagyva gyorsan szertefoszlik, nagyban különböznek a vegyi csíkoktól, amik fokozatosan fehérbe borítják az egész eget. A mellékelt videó, amelyet a FreeTruth Show című YouTube-os rádióműsor állított össze, bemutat pár szemléltető példát ezekről a gyakran látható vegyi csíkokról:
„Nagyszerű látni, hogy egy politikus is felhívta a nyilvánosság figyelmét erre a problémára, és megerősíti a téma hitelességét a főáramú médiában” – írja JG Vibes Hagberg példa nélküli nyilvános bevallásáról a The Intel Hub cikkében.
Permetezés a bolygó megmentése érdekében?
Érdekes módon, az ENSZ és a különféle, Bill&Melinda Gates Alapítvány által fizetett társaságok mostanában rákényszerültek arra, hogy elismerjék a permetezés tényét, s hogy a kibocsátott részecskék nem rendes kondenz gőzből származnak. A vegyi permetezés ürügye: ez valamilyen módon megmenti a bolygót a szokatlan politikai irányvonalak igazolására gyakran használt, immár lerágott csont- áltudományos környezetvédelmi elmélet, az úgynevezett „globális felmelegedés” pusztító hatásaitól.
A vegyi csíkok esetében már mindenféle ürügyet kitaláltak, hogy megpróbálják törvényessé tenni az egek mértéktelen szennyezését: napsugarak visszaverése a Föld átlag-hőmérsékletének csökkentéséért, éghajlati minták befolyásolása, hogy ellensúlyozzák a sarki jégsapkák állítólagos olvadását, és még sorolhatnánk.
Hagberg úgy nyilatkozott, hogy amennyiben a következő ciklusra is megválasztják, folytatni fogja az országában folyó vegyi permetezés elleni harcot, mely elmondása szerint a svéd kormány jóváhagyásával működik.
Jó szívvel ajánljuk a „Mi a fenét permeteznek ezek?” című dokumentum filmet, illetve a folytatását, „Mi a fenéért permeteznek ezek?” címűt . A filmek információval szolgálnak a bolygóméretű vegyi permetezés jelenségéről, mindkettő megtekinthető YouTube-on.
Az első, magyar felirattal itt látható:
(Jobb alsó sarokban az első gombbal kapcsolható be a felirat)
 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …