Szándékosan fertőzte meg HIV-vírussal barátnőjét!

Szándékosan megfertőzött HIV-vírussal egy kétgyermekes anyát a szeretője. A bajt csak az utolsó pillanatban vették észre az orvosok, kezelés nélkül már csak hónapjai lettek volna hátra.

Sarah Watson (38) egy csúnya váláson volt túl, amikor megismerkedett ghánai barátjával. Henry Assumang (35) jóképű és figyelmes volt, a nő pedig teljesen belehabarodott. Szelíd óriásnak nevezte, és közös jövőt tervezgetett a férfival.

Sarah-Watson-2216896 (1)

Egyik nap azonban sokkoló hírt kapott: egy rendőr közölte vel, hogy barátja, akit letartóztattak, mert illegális bevándorló, évek óta HIV-pozitív. A férfi ezt persze mindenki előtt titkolta – írja a Daily Mail.

Másnap elvégezték a nőn a HIV-tesztet; az eredmények a legrosszabb várakozást is felülmúlták. Watson elkapta a vírust, sőt annyira előrehaladott stádiumban volt a betegség, hogy kezelés nélkül már csak hónapjai lettek volna hátra.

„Hogy tehetett velem ilyet? Hogy tudott a gyermekeim szemébe nézni, miközben tudta, hogy meg fogok halni miatta?” – kesergett az asszony.

Henry-Assumang-2216892
Mint kiderült, Assumang egy másik nőt is megszédített, miután bejutott az országba, ő is elkapta a betegséget. Botrányos módon egyébként a hatóságok szabadlábra helyezték a férfit, miután megvádolták. Assumang nem vesztegette az időt, és miután kiszabadult, egy másik nővel kezdett kapcsolatot. Felelősségre vonni ekkor már nem tudták a férfit, mivel nem sokkal később egy AIDS-szel kapcsolatos szövődmény végzett vele – írja a Mirror brit napilap.

Watson azóta is depresszióval és a HIV-re szedett gyógyszerek mellékhatásaival küzd. A betegség gyakorlatilag tönkretette az immunrendszerét, ezért bármikor végezhet vele egy nátha.

„Csak abban bízom, hogy még látom felnőni a két gyermekem. Mindent meg fogok tenni azért, hogy velük maradjak” – mondta a nő.

Blikk-információ

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …