Szarv nőtt egy idős asszony fején – úgy néz ki, mint egy egyszarvú!

A 87 éves idős hölgy fején egy hátborzongató kinövés éktelenkedik. A 13 cm hosszú anyajegy-szerű struktúra leginkább egy szarvra emlékeztet.

A helyiek körében az asszonyra az “egyszarvú asszony” gúnynevet aggatták. Bár a kinövés így is elképesztő méretű, annak alakja miatt az orvosok is rácsodálkoztak az esetre.

Liang Xiuzhen egy Ziyang nevű kis lélekszámú faluban éldegél, valahol Nyugat-Kínában. Fia elmondása szerint az egész úgy kezdődött, hogy egy fekete, anyajegy szerű folt jelent meg anyja fején, ami lassan terjedni, növekedni kezdett. Mindez 7-8 éve történt, ezen idő alatt nőtt meg ekkorára a “szarv”.

Anyám rengetegszer panaszkodott a szarvára, sokszor fájt a feje, vagy nem tudott aludni miatta.
Xiuzhen egy véletlen baleset során letörte szarvát még Februárban, azonban annak helyén iszonyatos gyorsasággal elkezdett nőni egy újabb. Ráadásul ez az újabb szarv még jobban zavarta az asszonyt. Egyre nagyobb fájásokat okozott, időnként pedig vérzett is.

Az orvosoknak sikerült azonosítaniuk a rejtélyes kórképet. Az egyszarvú asszony a cornu cutaneum ékes példája. Ez a betegség nem más, mint egyfajta jóindulatú bőrtumor. Ez a betegség azonban idővel elrákosodhat.

Az asszony kész arra, hogy megszabaduljon a szarvtól, az orvosok és családtagok azonban óvatosak. Xiuzhen ugyanis már nagyon idős, és még egészségügyi problémái is akadnak, így nagyon kockázatos lenne egy esetleges műtét.

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …