Szellemek vannak az ágyunknál?

Rettentő furcsa dolog történt 1998-ban, a Georgia állambeli Savannah-ban, Al Cobb házában. Cobb egy aukción tett szert egy, az 1800-as évek vége felé készült ágyra. Az antik darabot 14 éves fiának, Jasonnek szánta karácsonyi ajándékul.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jason azonban nem sok örömét lelte benne. Éjszakánként olyan érzése támadt, mintha valaki a párnájába fúrná a könyökét, és hideg levegőt fújna a tarkójára. Egy láthatatlan kéz pedig rendszeresen lefelé fordította a fiú nagyszüleinek fényképét, mely az éjjeliszekrényen állt. Cobbék arra gyanakodtak, hogy egy szellem áll a különös jelenségek hátterében. Hangosan kérték a hívatlan vendéget, hogy árulja el a nevét és a korát. A kommunikációt megkönnyítendő egy papírlapot és néhány zsírkrétát helyeztek el Jason hálószobájában, majd kimentek. Danny, 7 – ezt olvasták a papíron, amikor kisvártatva visszatértek.

Al Cobb kiküldte a feleségét és a gyerekeit a házból, majd továbbra is a fenti módszert alkalmazva igyekezett többet megtudni a szellem kilétéről. Mint kiderült, Danny édesanyja ebben az ágyban halt meg 1899-ben, és a fiú kegyeletsértésnek érezte, hogy most egy idegen alszik benne.
Jason további szellemeket is látni vélt, sőt, meg is tudta nevezni őket, és egyre bizarrabb történeteket kerekített köréjük. Egyikük, bizonyos Sam bácsi a lányáért jött, akit állítólag a ház alatt temettek el. Egy másik gyakori látogató, Jill pedig partira hívta a családot a saját nappalijukba.

forrás: femina.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …