Szellemeket fotóztak a régiségboltban – Képek!

Daniel Parker nem örül, hogy kísértetek garázdálkodnak a boltjában.

store1

A horrorfilmek gyakran kezdődnek azzal, hogy valaki elmegy a bolhapiacra, vagy egy régiségboltba, és megvásárol egy régi tárgyat, ami nagyon elnyeri a tetszését. Az új szerzeményben azonban nem leli sokáig örömét a lelkes tulajdonos, mert hamarosan rémisztő eseményeket él át, a mi legnagyobb ijedezésünkre.

Habár azt hisszük, hogy ezek a sztorik kitalációk, mégis rengeteg beszámoló bizonyítja, hogy a valóságban is megtörténhet az, hogy egy-egy régiséghez hozzátapad egy szellem. Ezt bizonyítja Daniel Parker története is, aki egy barnsley-i régiségbolt tulajdonosa.

store11-e1414060027442

A férfi elmondta, hogy szellemek garázdálkodnak a yorkshire-i üzletében, ahol üveget törnek, tárgyakat döntenek le, és hatalmas felfordulást okoznak a kísértetek. Parker szerint ezek a szellemek a tárgyak régi tulajdonosai lehetnek.

Mivel a tulajdonos szeretne véget vetni a randalírozásnak, ezért először a biztonsági kamerák felvételein keresett magyarázatot, majd hivatásos szelleműzőktől kért segítséget. Az, hogy a szellemek végül elhagyták-e a boltot, nem derült ki.

ghost2

ghost3

ghost7

ghost6

ghost3

ghost7

forás: legendavadasz.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …