SZELLEMTŐL A KISVÁROSIG MINDEN ELADÓ: A LEGŐRÜLTEBB EBAY AUKCIÓK

Azt mondják, mindenre lehet találni vevőt. Ezt bizonyítja cikkünk is, amiben összegyűjtöttük az utóbbi évek legőrültebb eladásra kínált tárgyait.

Az eBay nem csak a világ legnagyobb online aukciós háza, de az őrült ötletek legnagyobb tárháza is. Tulajdonképpen nincs olyan, amit ne lehetne megvenni – vagy épp eladni. Válogatásunkban nem csak az a különös, hogy miket találhatunk az eladó cikkek közt, hanem az is, hogy a legtöbb el is kelt!

Szellem a palackban
Az egyik nagy kedvenc. A tulajdonos állítása szerint a kopott befőttesüveg kinézetű edény (és persze a benne lakozó szellem) már több, mint 30 éve a család birtokában van. Az eladó külön kiemeli: az üveget szigorúan tilos felnyitni. Jelenleg ketten licitáltak rá, 150 dollárért vihető.

101404

Egy ember élete
Ian Usher története anno bejárta a világhálót, a férfi ugyanis az egész életét kínálta eladásra: házát, autóját, munkahelyét, minden kacatját, barátait… Az egész pakkért 200 000 dollárt kért. Vajon tényleg ennyit ér egy emberélet?

Az élet értelme
Azt sajnos nem tudjuk, pontosan mit is tartalmazhatott ez a licit, annyi azonban bizonyos, hogy a szerencsés vásárló kerek 3 dollárért juthatott hozzá a legnagyobb válaszhoz.

Az ablak, ahonnan lelőtték Kennedyt
Egy igazi amerikai relikvia: az ablak, ahonnan Lee Harvey Oswald lelőtte Kennedy elnököt 1963-ban. Az aukciónak köszönhetően egyébként ez a világ legdrágább ablaka – 3 millió dollárért kelt el. És ha már az amerikai relikviáknál tartunk: az eredeti, 1923-as Hollywood-feliratot 2005-ben “potom” 450 000 dollárért vihette haza egy szerencsés gyűjtő. Persze arról, hogy hová is tette utána, nem szól a fáma.

Új Zéland
Sajnos a 3000 dollárig felkúszott licitet végül leállította az eBay, mivel kiderítették: nem az eladó tulajdonában van a meghirdetett árucikk. Hmm, mily meglepő! Ugyanakkor a kaliforniai Bridgetownt kétszer is meghirdették a lakosok az elmúlt évek során, méghozzá 1,8 millió dollárért – azonban sajnos még nem találtak rá vevőt.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …