SZÉTSZEDTÉK A SZÉP SZÖSZIT A PASIJA KINÉZETE MIATT

A lánynak mindössze annyi „bűne” van, hogy egy kövér fiút szeret. Ezrek cikizték ki, nem maradt válasz nélkül az össznépi támadás.

Ashley és párja, Christopher Glenn Reed az amerikai Columbus Egyetem hallgatói, mindketten 21 évesek és szeretik egymást. Christopher tényleg kövér, de ők eddig úgy hitték, ez csupán az ő dolguk.

Ám miután Christopher kirakta egy közös fotójukat a Reddit nevű közösségi oldalra, 2600 komment érkezett, többségükben durván megbántva a két fiatalt: undorító kövértől kezdve Down-szindrómásig mindennek elmondták Christophert.

Ashley válaszolt:

„A bántó és durva hozzászólásokat jobb, ha el sem olvassátok. Engem meglepett, hogy az emberek milyen könnyen ítélnek, anélkül, hogy ismernék azokat, akiket megszólnak. Nos, hadd mondjam el, hogy én megütöttem a főnyereményt Christopherrel. Talán nincs kockahasa, ahogy a mai világban, teljesen hibásan, ez már elvárás a lányok részéről, de miért is fontos ez, amikor az ember életre szóló partnert keres? Olyat, aki gondoskodó, türelmes, aki mindig, akár apró dolgokban is kimutatja, hogy mennyire szeret, aki a legjobb barátom, akit azért lehet szeretni, mert az aki, és aki úgy szeret, ahogy vagyok. Megértő, kedves és vidám, ami manapság olyan ritka. Mindig is olyan kapcsolatra vágytam, ahol az istenhit szerepet kaphat, erre fel adta nekem az Isten Christophert, akivel csodás csapatot alkotunk és szeretjük egymást, tudom, hogy még sok szép dolgot viszünk véghez az életben. Szóval a gyűlölködőknek üzenjük, hogy mi ismerjük a saját igazságunkat, a beszólásokkal nem törődünk, örüljetek inkább a fotónknak ti is.”

forrás: borsonline

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …