Szexi bugyit kaptak ajándékba, tragédia lett belőle

A két 17 éves lány az anyjuktól sexy tangát kaptak ajándékba, a születésnapjukra. A lányok nagyon örültek, ám az apa ku*vásnak találta az ártatlan ajándékot, és teljesen kiborult. Úgy gondolta, hogy az ártatlan lányaik már nem is ártatlanok. Próbálta magát nyugtatni, kevés sikerrel.

daily_picdump_1232_640_02

Végül megparancsolta a lányoknak, hogy előtte próbálják fel a bugyit. Az egyik lánynak fazonra volt nyírva, még a másik lánynak csupasz volt. Üvöltözni kezdett, szó-szót követett, és levetkőztette az asszonyt is, hogy megmutassa, milyennek is kell lennie egy nem k*rva nőnek ott, lent. Majd a sajátját is megmutatta hogy bebizonyítsa kell a szőr.

 Valamelyest lenyugodott az apa, ám nem hagyta nyugodni a gondoltat, hogy a lányai szüzek-e még. Pucérra vetkőztette őket, és elkezdődött vizsgálódni. A lányok már voltak férfival, állapította meg az apa. Baseball ütővel mindkettőjüket félholtra verte, az egyik lány életét sikerült csak megmenteni. Jelenleg előzetes letartóztatásban ül az apa, akár 18 évet is kaphatForrás: http://webhir.com/

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …