SZÍVETTÉPŐ ÜZENETET KÜLDÖTT EXÉNEK AZ ÖNGYILKOS TINILÁNY

Első randevújuk helyszínén akasztotta fel magát az a hamvas szépségű, tizenöt éves kamaszlány, akinek összetörte a szívét, hogy a szerelme szakított vele. Halála előtt még szívszorító üzenetet küldött az exének.

Alig 15 évesen vetett véget az életének az angyali külsejű Helena Farrell, akit az otthonához közeli erdőben találtak meg felakasztva, miközben a háttérben egy ismétlésre állított Coldplay-dal szólt. A tinilány tehetséges csellista volt és szépen énekelt, mégsem tudott megbirkózni a fájdalmával, amelyet egy szerelmi csalódás keltett benne.

94910

A lány csak rövid ideig járt együtt a 16 éves William Williamsszel, aki egy évvel járt felette a suliban, a fiú ugyanis két hónap után szakított vele. A lány annyira maga alatt volt, hogy miután a Facebookon azt írta, összetörték a szívét, megpróbálta gyógyszerrel megölni magát. Ez alkalommal még sikertelenül.

Az exbarátja az öngyilkossági kísérlete után többször is elkísérte Helenát pszichológushoz, hogy segítsen neki talpra állni, és amikor a lány meghívta egy buliba, úgy gondolta, már Helena is túl van a csalódáson. Csakhogy a vörös hajú tinilány teljesen bekattant, amikor meglátta, hogy az exbarátja a buliban megcsókol egy másik lányt. Annyira kiborult, hogy lerogyott a konyhában a padlóra, és megpróbálta egy késsel hasba szúrni magát.

A Daily Mail idézi a fiút, aki elmondta: „Kétségbeesetten kérdeztem tőle: miért csinálod ezt? Csak akkor jöttem rá arra, aminek nem voltam tudatában: hogy még mindig szeret.” Hiába próbáltak a szülei is segíteni a Helenának, hogy valahogy túljusson  ezen a nehéz időszakon, a labilis lelkiállapotú lány – akit az is megviselt, hogy az iskolában csúfolták a vörös haja és az előkelő akcentusa miatt – egy januári napon végzetes lépésre szánta el magát.

21115

Sms-t küldött a szerelmének, hogy abban az erdőben van, ahová az első randevújukon sétálni mentek, majd egy búcsúüzenetet is küldött. A fiú visszaírt neki, hogy ne csinálja ezt, mire a lány felhívta, és azt mondta neki, hogy szereti. Végül még egy sms-t küldött, amelyben azt írta a srácnak: mindent köszönök. William ugyan nem gondolta komolyan, hogy a lány kárt tesz magában, de azért szólt a szüleinek, akik rögtön riasztották Helena szüleit.

A segítség sajnos későn érkezett: az összetört szívű lány élettelen teste egy fán lógott az erdőben, nem messze kendali otthonától, amikor rátaláltak. Látszott, hogy Helena mindent elrendezett a halálához: különböző ruhadarabok és egy 14 oldalas búcsúlevél voltak elhelyezve a helyszínen, miközben a háttérben újra és újra felcsendült a Coldplay The Scientist című szomorú szerelmes dala.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …