Szívfacsaró videó egy kátrányba esett kiskutyáról, akin állatvédők segítettek

Szívfacsaró videót tett közzé egy indiai állatvédő szervezet, amelynek önkéntesei az utcán kóborló, gazdátlan háziállatok megmentését tűzték ki célul. A mostani esetben az utolsó pillanatban sikerült megmenteniük egy pórul járt kutyát. Az eb beleesett egy közeli tartályba, amibe melegen fortyogó kátrány volt és egy pillanat alatt beleragadt a kutya szőrébe. Bár az állat kimenekült a sűrű és ragacsos masszából, semmi esélye sem volt a megmenekülésre, mert a szurok gyorsan száradt, és rövidesen a kutya mozdulatlanul várta az elkerülhetetlennek tűnő pusztulást.

szurokba-esett-kutya

Szerencsére egy járókelő észrevette a megszilárdult ragacs fogságába esett állatot és azonnal értesítette az Animal Aid állatmentő szervezet munkatársait, akik azonnal a kutyához siettek. Az első három órában fürge kezekkel próbáltak minél több kátrányt leszedni a kutyáról, de összességében két napig tartott, mire az utolsó kis területen is eltávolították a ragacsot: folyamatosan növényi olajjal masszírozták a kutyát, ezzel tudták annyira feloldani a kátrányt, hogy apránként képes volt mozogni a kutyus.

A videó, amit a megmentésről készítettek, végül happy enddel zárul, a kölyök boldogan csóválja a farkát és eszegeti a falatkákat, amiket az egyik gondozó dobál neki, és a megható jelenet egyben azt is bizonyítja, hogy nemcsak a kutyák szívósak, de az állatmentők munkájára is mindig szükség van.

forrás: erdekesvilag.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Szellemlány hangja egy sziklából? [Érdekes hangfelvétel]

Érdekes felvételre hívta fel figyelmünket az egyik kedves nézőnk, amelyben állítólag egy rejtélyes női hang …