Szörnyű! Halott kisbabájával a táskájában kapták lopáson a tinilányt

New York – A Tiona Rodriguez (19) egy Victoria’s Secret boltban próbált nadrágot lopni, így bukott le. Egy lyukba akarta elásni halott gyermekét.

„Elásom egy lyukba valahol ezt a kis sz*rt, aztán mehetünk kajálni az IHOP-ba, haha” írta barátjának a 19 éves Tiona, aki miután meggyilkolta újszülött gyermekét, egy Victoria’s Secret boltba ment, táskájában a holttesttel. Utána szeretett volna süteményt enni az IHOP nevű cukrászdában.

A népszerű ruhaboltban egy szűk farmert próbált meg ellopni, amit a baba mellé rejtett el, így vették észre a szörnyűséget a biztonsági őrök.

A tinilány azért ölte meg a csecsemőt, mert félt, hogy családja megharagszik rá, ha kiderül, hogy teherbe esett. Rodriguez már a kisfiú megszületése előtt hetekkel tervezgette a gyilkosságot. Egy fürdőkádban szülte meg meg a kisbabát, ezután pasijának azonnal megírta, hogy a kicsi halott. Aztán az apukával SMS-en keresztül vitatták meg, hogyan is szabaduljanak meg a gyermek holttestétől. Az terv az volt, hogy begyömöszölik egy szatyorba, így nem tűnik majd test formájúnak, majd elégetik és eltemetik.

A nyomozás során kiderült, hogy a 19 éves lány már kétszer is volt terhes ezelőtt, először 14 évesen. Tiona 15 évtől életfogytiglanig tartó szabadságvesztésre számíthat –írja a Mirror.

forrás: blikk.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …