A szűz tini azt ál­lítja, Jé­zust hordja a szíve alatt

Ne­ga­tív ter­hes­ségi tesz­tek tu­cat­jai sem ren­ge­tik meg a lányt a hi­té­ben, hogy ma­gá­val a Meg­vál­tó­val ter­hes!

Haley, a 19 éves szűz gimnazista körül hihetetlen a sajtófelhajtás kerekedett, amióta előállt elképesztő történetével. Nem állít kevesebbet, minthogy a szíve alatt hordja a Megváltót, Jézus Krisztust.

620x0

Tényleg terhes vagyok! Majdnem 10 kilót felszedtem. Az egyik nap éreztem ahogy rugdos a baba, Ráadásul kitapintható a kis fejecskéjét a köldököm alatt. Tudom, hogy Jézus fog újjászületni a fiam személyében!

– mondta egy televíziós beszélgetős műsorban Harley. Hiába volt több negatív terhességi tesztje, makacsul kiáll álláspontja mellett, hogy várandós. Azzal érvel, hogy nincs az a földi eszköz, ami kimutatná azt, hogy állapotos, hiszen ő nem egy átlagos gyereket, hanem Jézus Krisztust fogja a világra hozni.

620x0-1

A lányom kényszeresen hazudik. Nem terhes, csak meghízott!

– mondja Harley kétségbeesett anyja, aki már nem tudja, mivel bírja jobb belátásra lányát. Pszichológushoz sem hajlandó elmenni a tini, pedig a szakemberek szerint erre nagy szüksége lenne. Ugyanis Harley-nak nagy valószínűséggel paranoid szkizofréniája van, és ezzel a színjátékkal próbálja felhívni magára a figyelmet.

forrás: ripost.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Villanyoszlopnak hajtott a kocsijával az anya, hogy bebizonyítsa a gyerekeinek, isten vigyáz rájuk

Az anya egy villanyoszlop felé kormányozta az autót, amelyben benne ültek az 5 és 7 …