Telefon hívás a túlvilágról!

Karl Uphoff egykori rockzenész hisz a halál utáni életben. Az ok egy telefonhívás: 1969-ben halott nagyanyja hívta fel. Karl 18 éves volt, amikor nagyanyja eltávozott. Jó kapcsolat volt kettejük között, és amikor megsüketült az idős asszony, gyakran szorult Karl segítségére. Ha Karl nem tartózkodott otthon, nagyanyja mindig a barátainál kereste telefonon. És mivel nem hallotta, hogy fölveszik-e a kagylót, csak tárcsázott egy számot, várt egy kicsit, majd megkérdezte: „Karl ottvan? Kérem, hogy küldjék haza.” Néhányszor megismételte az üzenetet, majd tárcsázott egy újabb számot…

Két évvel 1969-ben bekövetkezett halála előtt, amikor Karl nővére ápolni kezdte, megszűntek a hívások.

Két nappal az asszony halála után Karl hirtelen úgy döntött, meglátogatja D’Alessioékat Montclairben, akiknek a fia Peter jó barátja volt. Peter és Karl az alagsorban beszélgettek, amikor fent megszólalt a telefon. A két fiú hallotta, hogy Mrs. D’Alessio türelmetlen hangon beszél a hívóval, majd megsértődik. Amikor leszólt Karlnak, a fiú szinte megdermedt.

– Egy idős nő van a telefonban, azt mondja a nagyanyád, és szüksége van rád. Ezt ismételgeti. – kiabálta az asszony.

Karl felrohant a lépcsőn, de mire felkapta a kagylót, megszakadt a vonal. Aznap éjszaka, otthon Karl több hívást kapott . Amikor felvette, senki sem szólt bele a kagylóba.

A vizsgálat során Karl elmondta, hogy jelenlegi barátai nem tudnak a nagyanyja telefonálgatásáról, és D’Alessio-ékat nem rég ismeri. Hozzátette, hogy senki nem tudott a hollétéről, amikor meglátogatta őket.

forrás: jelensegek.hupont.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …