Telepátiával kért segítséget a férj!

2012. szeptember 16.-ánt történt az eset, amikor Anthony Freeman (32) Willowbrook-i otthonában veszélyes helyzetbe került.

A férfi, a pincében lévő mosókonyhába ragadt benn, ahol véletlen a cigarettáját beleejtette egy üveg gyúlékony vegyszerbe. A tűz hamar továbbterjedt a földre szórt ruhákra is. A férfi mikor menekülni akart kifelé, akkor elesett egy cipőben, és beverte a fejét. A tragikomédia ezzel még nem ért véget, ugyanis az ajtó kilincs letört belülről mikor hirtelen ki akarta tépni az ajtót, és ezért nem tudott távozni a helyiségből.

Hiába üvöltözött, nem lehetett hallani. Ugyanis a felesége épp a hátsó kertben vágta a füvet fűnyíró géppel két gyermekükkel. Ekkor leült az ajtó tövében elkeseredésében, és a José Silva és Philip Miele: Agykontroll tanfolyam által szerzet tapasztalata alapján, elkezdett koncentrálni a felesége arcára, és hogy bajban van. Csodával határos módon, a feleség egy percen belül rá is törte az ajtót a szomszédjuk segítségével.

A feleség Pricilla Freeman (26) később azt nyilatkozta egy újságírónak, hogy különös érzése támadt a férjével kapcsolatban, és oda kell sietnie a mosókonyhához.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …