UFO a Düsseldorfi repülőtéren? [VIDEÓVAL!]

Az egyik leglátogatottabb német hírportál, a Bild.de is csak találgat, hogy vajon mi lehetett az a szivar alakúnak tűnő ismeretlen eredetű repülő objektum, amelyet a világ egyik legforgalmasabb légikikötője felett vettek videóra néhány nappal ezelőtt.

A felvételt, amelyen az egyik kifutópályán guruló repülőgép felett az égen egy hosszúkás, lassan haladó tárgy látszik, a düsseldorfi légikikötő több száz állandóan működő kameráinak egyike rögzítette. A kamera képét az interneten bárki élőben követheti, így rögzítette valaki.

Spain, UFO, UFOs, sightings, sighting, news, elk, die, off, new mexico, crop circle, alien, aliens, ET, space, nasa, top secret, abduction, cattle, mutilation, experiment,

A legnagyobb videomegosztóra feltöltött felvételt már közel harmincezren látták, de – ahogy az lenni szokott – alaposan megosztja a nézőket. Van, aki szerint az UFO csupán egy optikán mászó apró bogár, míg mások ezt azzal cáfolják, hogy ez esetben nem lenne éles a tárgy kontúrja.

A Bild megkereste Thomas Köttert, a reptér szóvivőjét, aki nevetve válaszolt kérdésére: “UFO riadó? Nekünk erről nem szólt senki”.

A környéken nem ritka, hogy azonosítatlan repülő tárgyakat videóznak, a szóvivő ugyanakkor hozzátette, nem zárható ki, hogy valóban egy szivar alakú repülő tárgy látható a felvételen, egy nemrég üzembe állított hatalmas Zeppelin ugyanis a reptéri irányítótornyok általános engedélyével repülhet a körzetben.

forrás: ittvannak.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …